Voorwaarden deelname aan OnderhoudNL Garantie

Renovatie-appartementen-1024x350

Voorwaarden deelname OnderhoudNL Garantie

Voorwaarden deelname OnderhoudNL Garantie

Alle leden van OnderhoudNL (proefleden uitgezonderd) kunnen deelnemen aan het keurmerk van OnderhoudNL: OnderhoudNL Garantie.  Uw bedrijf moet wel voldoen aan de eisen van het (digitaal) KwaliteitsTraject.

Checklist-1024x350
Checklist-1024x350

Wat kost deelname aan OnderhoudNL Garantie?

Deelnemers betalen het eerste jaar geen contributie aan OnderhoudNL Garantie. Na dit eerste jaar geldt een basiscontributie en een omzet afhankelijke contributie. Bent u benieuwd wat het voor u als individueel bedrijf kost? Neem dan contact op met Faisel Kanhai van OnderhoudNL, tel. 0182-556 102.

Speciale algemene voorwaarden

Als deelnemer aan OnderhoudNL Garantie bent u verplicht de speciale algemene voorwaarden van OnderhoudNL Garantie te gebruiken. In deze algemene voorwaarden staat opgenomen onder welke voorwaarden de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld de te hanteren garantietermijnen.

Let op: deze voorwaarden mogen alleen gebruikt worden door OnderhoudNL Garantiebedrijven!

Stichting Geschillencommissie

Ook is in deze algemene voorwaarden opgenomen dat u als deelnemer onder een geschillenregeling valt. Deze regeling wordt uitgevoerd door de Geschillencommissies voor consumentenzaken in Den Haag. Deelnemers van OnderhoudNL Garantie zijn automatisch verbonden aan de Stichting Geschillencommissie. OnderhoudNL Garantie staat tot € 10.000,- garant voor de nakoming van de uitspraken van deze Geschillencommissie.

Meld u vandaag nog aan bij OnderhoudNL Garantie

Na aanmelding ontvangt u van ons een compleet informatiepakket. Stuur het aanmeldingsformulier uit het informatiepakket en de gevraagde bijlagen naar ons op en wij gaan ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk kunt deelnemen aan OnderhoudNL Garantie. 

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken

Schilders, Garantie
0182 - 556 121 | 06 - 23 07 84 63
E-mail | Maak een afspraak

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | 06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Downloads

Let op: Deze voorwaarden mogen alleen gebruikt worden door OnderhoudNL Garantiebedrijven!

Bestellen:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt