Gratis omscholen naar werk in vastgoedonderhoud |

Werk in vastgoedonderhoud | Stageplekken gezocht

BTH_177x190.jpgDit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Gezien de huidige krappe arbeidsmarkt doet OnderhoudNL er alles aan om meer instroom voor de schilders- en onderhoudsbedrijfstak te krijgen. Met de campagne 'Werk in vastgoedonderhoud' bieden we mensen die om welke reden dan ook met werkloosheid bedreigd worden, een loopbaanperspectief. Het gaat om een zij-instroomtraject waarbij werkzoekenden, met behoud van uitkering en vrijstelling van de sollicitatieplicht, omgeschoold worden tot schilder. Voor de financiering van het traject is een opleidingsbudget van UWV beschikbaar.

Stageplaatsen gezocht voor diverse functies

Voor dit project zijn wij op zoek naar bedrijven met stageplekken voor diverse functies. Het gaat hierbij om vakschilders, glaszetters of timmermannen. Maar ook calculatoren, uitvoerders en projectleiders. Heeft uw bedrijf een stageplek beschikbaar? Vul dan onderstaand formulier in en wij gaan samen met onze partners op zoek naar de juiste match.

Dit zijn ervaringen van zij-instromers die al met plezier zijn omgeschoold

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL