Vacature - Juridisch leden- en beleidsadviseur

vacatures

Vacature - Juridisch leden- en beleidsadviseur

Word jij de juridische adviseur die zowel leden àls de directie en bestuur van Koninklijke OnderhoudNL adviseert en daarmee wil doorgroeien naar managementniveau?

Als ledenadviseur ben jij allereerst degene die leden/ondernemers in het vastgoedonderhoud te hulp schiet met al hun juridische en arbeidsvoorwaardelijke vragen. Samen met je collega Ledenadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze leden. Samen zorgen jullie ervoor dat alle vragen over de bedrijfstak-cao, collectieve afspraken en onze producten en diensten snel en helder beantwoord worden. Maar door je nauwe contacten met de leden ontwikkel jij ook waardevolle kennis over de sector en ben je in staat ook een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen in de sector. Je bent in die rol collega van de Manager Arbeidsvoorwaarden. Die je op termijn zelfs gaat opvolgen.

Wat ga je doen?

 • Jij wordt de go-to persoon voor ondernemers met (juridische) vragen. Denk aan arbeidsovereenkomsten, waarschuwingen, ziekte, vakantiedagen, cao. Jij weet raad!
 • Complexe juridische informatie? Geen probleem voor jou! Je vertaalt het naar begrijpelijke taal voor onze leden en collega’s, zodat iedereen het snapt.
 • Bij specialistische vragen schakel je moeiteloos de hulp in van collega’s of onze externe deskundigen. Jij weet precies wanneer en naar wie je moet doorverwijzen.
 • Je spart met de Manager Arbeidsvoorwaarden over nieuwe arbeidswetgeving, werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden en je bent betrokken bij het Cao-overleg.
 • Daarnaast ontwikkel je producten en diensten die leden kunnen gebruiken en schrijf je samen met de afdeling communicatie nieuwsartikelen. Jij zorgt ervoor dat onze leden altijd goed geïnformeerd zijn.
 • Je hebt een scherp oog voor verbetering. Met jouw creatieve ideeën maak je onze dienstverlening steeds beter.

 Wat zoeken wij in jou?

 • We zijn op zoek naar een juridische duizendpoot met een passie voor arbeidsrecht, sociaal recht. Heb jij een HBO- of WO-opleiding in rechten op zak? Super! Heb je daarnaast ook ervaring in het contracten- en verbintenissenrecht? Dat is een geweldige bonus!
 • Met 3 tot 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, weet je precies wat er nodig is om ondernemers te ondersteunen. Jouw kennis van onze cao, collectieve afspraken en diensten maakt jou de ideale kandidaat.
 • Je hebt de ambitie om de huidige Manager Arbeidsvoorwaarden op termijn op te volgen.
 • Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling, en je communicatieve vaardigheden zijn om door een ringetje te halen. Of het nu om schrijven of spreken gaat, jij weet altijd de juiste toon te vinden.
 • Daarnaast bezit je een indrukwekkende reeks eigenschappen: je bent proactief, planmatig, oplossingsgericht en representatief. Je sociale vaardigheden maken je een geliefde collega, en je stressbestendigheid zorgt ervoor dat je altijd het hoofd koel houdt. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar je bent ook een flexibele teamspeler die altijd klaarstaat om bij te springen.

Wat bieden wij?

 • Een baan vol afwisseling in een omgeving waar de leden voorop staan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk in te vullen en uit te breiden.
 • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en opleiding, zodat je krijgt wat je verdient: bij fulltime dienstverband tussen € 4.290,- en € 5.226,- afhankelijk van kennis en ervaring. Bij doorgroei naar managementniveau fulltime van € 5.423,- tot € 7.759,-.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: 25 vakantie- en 7 vastgestelde dagen, een goed pensioen, laptop en telefoon van de zaak, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, ontwikkelingsfaciliteiten, vitaliteitsprogramma, fruit op het werk en stoelmassage. Zo ben je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed verzorgd.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Okke, directeur van OnderhoudNL, via 06-53707873. Reageren kan tot 19 juli met een korte motivatie en je cv naar o.spruijt@OnderhoudNL.nl.