Klaar voor de toekomst

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Klaar voor de Toekomst: #Onderhoudkandoor

OnderhoudNL heeft haar lopende campagne ‘Klaar voor de toekomst’ aangepast aan de huidige situatie rondom het Coronavirus. Daar waar de campagne schilders, corporaties en woningeigenaren eerder stimuleerde om duurzamer te denken én te doen is dat veranderd in de nu noodzakelijke boodschap: en hashtag: #Onderhoudkandoor.

Campagne aangepast aan Corona_1024x350

Continuïteit onderhoudsbedrijven waarborgen

Zeker in het voorjaar en de zomer wordt veel onderhoudswerk buiten uitgevoerd. Onderhoudsbedrijven zijn daarnaast al gewend om met persoonlijke beschermingsmiddelen te werken. OnderhoudNL roept via de lopende campagne scholen, consumenten en zakelijke opdrachtgevers op om het werk juist nu door te laten gaan. Zodat de continuïteit van de onderhoudsbedrijven gewaarborgd wordt. Dit alles uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM en het Protocol Veilig Doorwerken in de bouw, waaraan OnderhoudNL heeft meegewerkt.

Zelf inhaken op de campagne als OnderhoudNL-lid

De campagne wordt gevoerd via social media maar ook de OnderhoudNL-leden zelf kunnen inhaken op de campagne. In het grijze blok 'downloads' op deze pagina kunt u de promotiematerialen downloaden die u als OnderhoudNL-lid kunt inzetten richting uw opdrachtgevers en zelf kunt delen op LinkedIn, Instagram en Facebook.

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Downloads

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners