Coronahandleiding & instructies onderhoudswerk

Nieuwe handleiding binnen werkzaamheden corona - O

Coronahandleiding & instructies onderhoudswerk

Toolkit als aanvulling op het protocol 'Samen Veilig Doorwerken'

BTH_177x190.jpg Dit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden kunnen door met deze complete toolkit. Download de coronahandleiding, instructies voor binnen- en buitenwerkzaamheden, toolboxes, posters met maatregelen of de animatie bedoeld als uitleg voor bewoners. Aanvullend op het protocol 'Samen Veilig Doorwerken' van o.a. OnderhoudNL, Bouwend Nederland en TechniekNL. 

De handleiding biedt handvatten aan bedrijven, medewerkers en klanten/bewoners over veilig en gezond werken bij onderhoudswerkzaamheden. Alleen leden kunnen de bestanden downloaden en daarvoor dient u eerst ingelogd te zijn. Nog geen lid? Word dan nu 1 jaar gratis lid.

Coronahandleiding onderhoudsbedrijf

Instructies voor medewerkers

Informeer en instrueer medewerkers over hoe te handelen bij verschillende werkzaamheden en situaties. Wat zijn de regels als collega schilders samenrijden? Wanneer is een werkruimte veilig? En wat als een bewoner ineens ziek blijkt te zijn? Met deze bijlages kunnen medewerkers vrijwel alle situaties goed inschatten en daar naar handelen.

Communicatie naar bewoners

Download brieven om onderhoudswerk aan te kondigen of bijvoorbeeld bewoners te informeren. Er is een animatie bedoeld om het stappenplan op een eenvoudige manier uit te leggen aan bewoners. En er zijn posters beschikbaar over de werkwijze bij een reparatie of contactloos onderhoud. Let op: er zijn verschillende brieven geselecteerd op projecttypes 1, 2, 3 en grote projecten.

Deze handleiding is tot stand gekomen met de input van Wits, Van Wijk, De Variabele, Coen Hagedoorn en Hendriks SGR.

contactpersonen-blok-koen_800x450

Koen van Domselaar

Arbo & Milieu
0182 - 556 128 | 06-83 52 54 60
Stuur mij een e-mail

Samen komen we elke crisis door

Word nu 1 jaar gratis lid!

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen.
Crisis of geen crisis: wij houden Nederland mooi.
Word 1 jaar lang gratis proeflid van OnderhoudNL.

Direct aanvragen

Dossiers corona-virus

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt