Coronahandleiding & instructies onderhoudswerk

Nieuwe handleiding binnen werkzaamheden corona - O

Coronahandleiding & instructies onderhoudswerk

Toolkit als aanvulling op het protocol 'Samen Veilig Doorwerken'

Schilder- en onderhoudswerkzaamheden kunnen door met deze complete toolkit. Download de coronahandleiding, instructies voor binnen- en buitenwerkzaamheden, toolboxes, posters met maatregelen of de animatie bedoeld als uitleg voor bewoners. Aanvullend op het protocol 'Samen Veilig Doorwerken' van o.a. OnderhoudNL, Bouwend Nederland en TechniekNL. 

De handleiding biedt handvatten aan bedrijven, medewerkers en klanten/bewoners over veilig en gezond werken bij onderhoudswerkzaamheden. Alleen leden kunnen de bestanden downloaden en daarvoor dient u eerst ingelogd te zijn. Nog geen lid? Word dan nu 1 jaar gratis lid.

Coronahandleiding onderhoudsbedrijf

Instructies voor medewerkers

Informeer en instrueer medewerkers over hoe te handelen bij verschillende werkzaamheden en situaties. Wat zijn de regels als collega schilders samenrijden? Wanneer is een werkruimte veilig? En wat als een bewoner ineens ziek blijkt te zijn? Met deze bijlages kunnen medewerkers vrijwel alle situaties goed inschatten en daar naar handelen.

Communicatie naar bewoners

Download brieven om onderhoudswerk aan te kondigen of bijvoorbeeld bewoners te informeren. Er is een animatie bedoeld om het stappenplan op een eenvoudige manier uit te leggen aan bewoners. En er zijn posters beschikbaar over de werkwijze bij een reparatie of contactloos onderhoud. Let op: er zijn verschillende brieven geselecteerd op projecttypes 1, 2, 3 en grote projecten.

Deze handleiding is tot stand gekomen met de input van Wits, Van Wijk, De Variabele, Coen Hagedoorn en Hendriks SGR.

Christel Peppelenbos_800x450

Christel Peppelenbos

Arbo en Milieu
0182 - 556 128 | Stuur mij een e-mail

Samen komen we deze crisis door

Word nu 1 jaar gratis lid!

De coronacrisis raakt ook onze sector. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Direct aanvragen

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!