Coronavirus: De meest gestelde vragen

Overzicht_corona-virus_1024x350

Meestgestelde vragen over corona

Deze pagina is voor het laatst ge-updated op 22 maart. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid en het protocol Samen Veilig Doorwerken.

Samen verder: adviezen voor iedereen

Na bijna 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. En met versoepelingen. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Dus het blijft voor iedereen wel verstandig om u nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden, afstand houden of het dragen van een mondkapje op plekken waar het druk is, voldoende frisse lucht, regelmatig een zelftest doen, testen bij klachten en het halen van een vaccin of boosterprik.

Ledenadvies_800x450

Samen komen we elke crisis door

Word nu 1 jaar gratis lid!

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen.
Crisis of geen crisis: wij houden Nederland mooi.
Word 1 jaar lang gratis proeflid van OnderhoudNL.

Direct aanvragen

Alles over corona in 1 dossier

Blijf of de hoogte van de laatste updates

Alle maatregelen vanuit de overheid, een overzicht van de meest gestelde vragen, download voorbeeldbrieven richting werknemers en opdrachtgevers en haak in op initiatieven om anderen te helpen.

Bekijk ons dossier corona