Compleet dossier over corona

Overzicht Corona-virus

Compleet dossier over corona

Compleet dossier over corona

De bedrijven in onze sector kunnen gelukkig doorwerken tijdens de coronacrisis. Zij houden zich aan de richtlijnen die staan in het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ en in onze coronahandleiding met werkinstructies. Maar we zijn er nog niet! Wij helpen u zo goed mogelijk om deze crisis te doorstaan. U vindt hier allerlei middelen die u daarbij kunnen helpen.

Wij werken coronaproof_1024x606

Stel opdrachtgevers gerust: wij werken coronaproof

Juist nu is het voor opdrachtgevers en bewoners belangrijk dat zij erop kunnen vertrouwen dat u zonder besmettingsgevaar bij hen aan het werk kan. Gebruik onze materialen (posters, stickers, webbanners en social media-teksten en -afbeeldingen) waarmee u laat zien dat u coronaproof werkt.
Direct het pakket met materialen 'Wij werken coronaproof' downloaden

 

Coronahandleiding met specifieke werkinstructies

OnderhoudNL heeft een aanvulling op het protocol 'Samen veilig doorwerken' uitgebracht. Deze aanvulling, in de vorm van een uitgebreide toolkit, is gebaseerd op de nieuwste maatregelen en ontstond door de behoefte van leden aan werkinstructies op specifieke werkzaamheden.
Download de coronahandleiding met specifieke werkinstructies

 

Corona & vakantie

Hoe ga ik om met werknemers die tijdens coronatijd op vakantie gaan of zijn geweest?
Lees het in ons vraag-en-antwoordoverzicht

 

Corona en de RI&E

Corona is een verplicht onderdeel van de RI&E. Bekijk onze digitale uitleg hoe u in een half uurtje voldoet aan de wettelijke eisen.
Bekijk de digitale uitleg 'Corona en de RI&E'
Download de handleiding 'Corona en de RI&E'

 

 

Informeer medewerkers, opdrachtgevers en/of bewoners

Het is belangrijk om vooral in deze tijd goed te communiceren naar uw medewerkers, opdrachtgevers, bewoners en zelfs autoriteiten over de maatregelen die u treft bij het uitvoeren van werkzaamheden. Om die reden hebben wij één compleet overzicht gemaakt met alle downloads om ervoor te zorgen dat onderhoud door kan gaan.
Alle downloads in één overzicht

 

Overzicht relevante ondernemingsregelingen

De overheid heeft tijdens de coronacrisis een aantal regelingen beschikbaar gesteld voor ondernemers om te zorgen dat bedrijven die betalingsproblemen ervaren of minder omzet draaien daarvoor een tegemoetkoming kunnen krijgen. Op onze pagina Corona-regelingen, kunt u een overzicht vinden met de voor onze sector meest relevante regelingen. Alle regelingen en de meest actuele informatie hierover vind u op de website van de Rijksoverheid en de Belastingdienst.

Meest gestelde vragen

Ledenadvies ontvangt veel vragen over het coronavirus. Een selectie van de meest gestelde vragen en antwoorden is gebundeld. Staat uw vraag er niet tussen, stel deze dan aan Ledenadvies.
Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen

 

#Onderhoudkandoor

Download het campagnemateriaal van #onderhoudkandoor


Inspirerende voorbeelden van bedrijven en opdrachtgevers in ons liveblog

 

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht feest in coronatijd Lindhout_1024x606

Feesten in coronatijd

Een bedrijfsjubileum vieren in tijden van corona, hoe doe je dat? De maatregelen maken het onmogelijk om met grotere groepen bijeen te komen. Geen knalfeest dus voor medewerkers en relaties. Maar wat dan wel? We belden een paar ondernemers van bedrijven die de afgelopen maanden een prachtige leeftijd bereikten.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!