Nieuws_1024x175

Vind uw specialist in glas met de Glas landkaart

Vind uw specialist in glas met de Glas landkaart

Op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in glas? Of een collegabedrijf om mee samen te werken bij een opdracht? Dan is daar nu de handige OnderhoudNL Landkaart voor Glaszettend Nederland. Op deze kaart staan alle gespecialiseerde glaszetbedrijven in Nederland die zijn aangesloten bij OnderhoudNL Glas. Zo haalt u altijd een specialist in huis. De actuele landkaart staat op OnderhoudNL.nl/Glas en is daar te downloaden. Deze landkaart wordt periodiek bijgewerkt.

Vind eenvoudig uw specialist in glas
Vind eenvoudig uw specialist in glas

Ambachtelijk vakmanschap

De tijden dat glaszetten door de schilder erbij werd gedaan zijn grotendeels voorbij. Glaszetten is een vak apart, en door de bredere toepassing van glas als bouwmateriaal is het vakgebied volop in beweging. De verduurzamingsgolf zorgt ervoor dat isolatieglas een veel gevraagd product is. De bij OnderhoudNL Glas aangesloten glaszet- en montagebedrijven staan voor ambachtelijk vakmanschap en zijn tegelijkertijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen en moderne technieken. Vind hier uw specialist in glas.

Interesse in het lidmaatschap van Sector Glas?

Bent u al lid van OnderhoudNL en wilt u aansluiten bij sector Glas of meer weten over de activiteiten van deze sector? Neem dan contact op met sectormanager Ferdinand Wieman. Als nieuw lid ontvangt u ook uw eigen video Word Glaszetter met bedrijfslogo om nieuwe vakmensen aan te trekken.

Meer over de sector Glas
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt