header - word glaszetter - bij een bedrijf aangesloten bij - OnderhoudNL - 1024x350

Word Glaszetter: een vak met toekomst

Word Glaszetter: een vak met toekomst

BTH_177x190.jpgDit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Werk aan mooie projecten, met alle toffe toepassingen van glas en met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris. Vind vacatures voor glaszetter en leer het vak van de echte professionals. Ben jij op zoek naar een baan waar je direct aan de slag kan en zekerheid hebt voor langere tijd? Word glaszetter bij een bedrijf aangesloten bij vakorganisatie OnderhoudNL. Bekijk hier ons overzicht van glaszetbedrijven in Nederland. Ben je benieuwd welke bedrijven momenteel zitten te springen om een glaszetter? Op wijonderhoudenvan.nl vind je alle openstaande vacatures bij glaszetbedrijven bij jou in de buurt. 

Zo ziet jouw dag als glaszetter er uit

Glas heeft toffe toepassingen. Denk aan isolatieglas waarmee je helpt Nederland te verduurzamen. Of werk aan veiligheid met brandwerend of inbraakwerend glas. Luidruchtige buren? Daar is akoestisch glas voor. En glas wordt vaak gebruikt omdat het gewoon heel mooi is in grote villa's, kantoorpanden of overheidsgebouwen. Jouw dag start met een planning en gaat vervolgens aan de slag op locatie. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende soorten glas plaatsen, het bedenken van oplossingen en het adviseren en meedenken met de klant. Soms als de klant schade heeft, dan ben jij er om dit te herstellen. Dit doe je vaak in een team met hardwerkende en leuke collega's.

header - word glaszetter - werkzaamheden - OnderhoudNL - 1024x350

 

Zelf ook het mooie vak promoten?

De campagne 'Word Glaszetter' is een inititatief van OnderhoudNL Glas.
Wil jij als lid van OnderhoudNL een eigen versie van de campagnevideo ontvangen met jouw logo erin? Dat kan! 
Vraag hier je eigen video aan.

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL