header - zzp pakket - onderhoudnl

Juridisch advies voor zelfstandigen (zzp'ers)

Zelfstandig maar niet alleen - juridisch advies voor zzp'ers

Altijd toegang tot onze (juridische) helpdesk voor advies bij conflicten, hulp bij incasso en modelbrieven voor je (niet-) dagelijkse administratie. Bel voor gratis eerstelijns (juridisch) advies met onze collega's van Ledenadvies: 088-0188 155

Ingewikkeld en tijdrovend

Na een dag hard werken moet je als zelfstandig ondernemer 's avonds vaak nog achter je laptop om de administratie op orde te krijgen. Sommige zaken, vooral op het gebied van wet- en regelgeving, zijn ingewikkeld en tijdrovend. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

Kosteloze ondersteuning

Of je nu een vraag hebt over algemene voorwaarden, of een conflict hebt met een klant of leverancier. Floris en Chi-Ling helpen je bij Ledenadvies graag verder. Maak vooral ook gebruik van de kosteloze ondersteuning bij incassozaken. Dat scheelt je een hoop gedoe en ergernis.

Speciaal ledentarief

En komen Floris en Chi-Ling er zelf niet uit, dan kennen zij altijd wel een deskundige in hun netwerk of een betrouwbare organisatie waar zij je naar kunnen doorverwijzen. Zoals onze juridische partner Fyner, waar je tegen een speciaal ledentarief gebruik kunt maken van ervaren juristen en advocaten. 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout
Relatiebeheer en Functienetwerken
088 - 0188 127 | 06 - 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Altijd op de hoogte blijven?

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL