header - zzp pakket - onderhoudnl

RI&E voor zzp'ers in de schildersbranche

Zelfstandig maar niet alleen - Gratis RI&E voor jouw schildersbedrijf

Bespaar jaarlijks €500,- en maak tot 15 juni 2025 kosteloos gebruik van onze erkende branche basismodule RI&E.

Arbowet voor zzp'ers

Vaak wordt gedacht dat je in het voordeel bent omdat jij als zzp'er geen 'dure' veiligheidsmaatregelen hoeft te nemen. Maar niets is minder waar. Bijna de hele Arbowet is ook op jou van toepassing. En dat is maar goed ook, want juist voor jou is veilig en gezond werken belangrijk omdat niet kunnen werken direct gevolgen heeft voor je inkomen en de continuïteit van je bedrijf. 

Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Bij een wat groter project red je het soms niet alleen en schakel je de hulp in van een collega zzp'er of een stagiair. Denk er dan wel aan dat je bij het in dienst nemen van een andere zzp'er, stagiair of uitzendkracht, verplicht bent om een goed ingevulde Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) te hebben. Als lid van OnderhoudNL kan je tot juni 2025 gratis gebruik maken van de basismodule van onze online branche RI&E. En omdat onze RI&E goedgekeurd is door de arbodeskundigen van Steunpunt RI&E, hoef je als zzp'er jouw RI&E niet door een arbodeskundige te laten toetsen. Dat scheelt een hoop geld!

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout
Relatiebeheer en Functienetwerken

088 - 0188 127 | 06 - 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL