header - zzp pakket - onderhoudnl

Bepaal je strategie als zelfstandige (zzp'er)

Zelfstandig maar niet alleen - strategie bepalen

Gratis strategische tools en coaching om alles uit je ondernemerschap te halen. Neem even afstand van de dagelijkse praktijk vraag jezelf af: Waar wil ik me op focussen? Wat kan beter? Sluit mijn strategie nog wel aan op de omgeving waarin ik werk?

Boost jouw ondernemerschap - OnderhoudNL - nieuwsbrief banner

Sparren over strategische keuzes

Als zelfstandig ondernemer maakt je je eigen keuzes, zeker als het gaat over de bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsvorm, de capaciteit, jouw specialisatie, de mate van duurzaamheid, het wel of niet aanbieden van meerjarenonderhoud etc. Maar lijkt het je fijn om ook eens een keer met iemand van buiten het bedrijf over strategische keuzes te kunnen sparren? Dan kan heel eenvoudig via onze kosteloze Quickscan. En als je wil weten waar je met jouw bedrijf staat op het gebied van duurzaamheid en wat je ambities op dat gebied zijn, vul dan de Duurzaamheidsscan in.

Special Onderscheidend vermogen

Het kan ook geen kwaad om je eens te verdiepen in hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf eruit spingt in de markt. Want de opdrachten rollen nu misschien heel gemakkelijk binnen, maar hoe zorg je voor continuïteit en een goede winstgevendheid? In onze Special Onderscheidend vermogen vind je de antwoorden op deze vragen. Ook lees je de ervaringen van jouw collega’s op dit gebied. Maak gebruik van die collectieve ervaringen, je staat er niet alleen voor.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Relatiebeheer, Functienetwerken
0182 - 556 127 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL