sub subsidie om- en bijscholing 1

Opstap

Leden van OnderhoudNL kunnen ook dit jaar gratis gebruik maken van LoonkompasNL.nl van onze partner Opstap Personeelsdiensten! Dat betekent dat u kosteloos en online uw eigen loonkosten, bruto-netto lonen en een eventuele transitievergoeding kunt berekenen.

Logo Opstap Personeelsdiensten

Eindelijk inzicht in de werkelijke kostprijs!

Het berekenen van de juiste loonkosten is van groot belang voor ondernemers in de schilders- en onderhoudsbranche. Met LoonkompasNL van Opstap bent u in staat snel de juiste cijfers boven water te krijgen. De online rekentool en de app zijn gevuld met data van het OnderhoudNL Loonkompas. Hierdoor hoeft u alleen maar het uurloon van een loongroep aan te geven. Een seconde later komen alle mogelijke afdrachten in beeld. U kunt verschillende eigen opslagen meenemen in de berekeningen. Denk aan ziektekosten, verzekeringen en administratiekosten.

De voordelen van LoonkompasNL op een rijtje:

  • Eenmalig uw eigen bedrijfsprofiel opgeven
  • Complete loonkostenberekening, inclusief extra bedrijfsspecifieke opslagen
  • Bruto/netto loonberekening (mét actuele loongebouw van de cao)
  • Berekening transitievergoeding (ook bij meerdere tijdvakken)
  • Snel resultaat en onbeperkt gebruik
  • Automatische updates m.b.t. regelgeving, bedrijfstak en cao
  • Ook te downloaden als app (Android).

Account aanmaken

Ga naar loonkompasnl.nl/inloggen. Vervolgens kunt u met uw OnderhoudNL lidmaatschapnummer een account aanmaken. Hiervoor heeft u als controlecijfer een speciale OnderhoudNL-code nodig. Download onderstaande instructies. Na inloggen kunt u gebruikmaken van de online calculator of de LoonkompasNL App downloaden.

Wilt u meer informatie of een niet-OnderhoudNL-account aanvragen? Bel dan 0316 696 697 of stuur een e-mail naar info@opstapnaarwerk.nl.

Naar loonkompasnl.nl

Meer over Opstap Personeelsdiensten

Opstap Personeelsdiensten is sinds 1997 dé specialist in flexibele arbeid in de bouw-, schilders- en afbouwbranche. Opstap beschikt over een landelijk netwerk van ervaren adviseurs, die gemiddeld meer dan 10 jaar de Opstap-filosofie uitdragen en vaak zelf binnen de bouw werkzaam zijn geweest. Zij hebben uitgebreide kennis van de diverse branches, cao’s en regelgeving.

Naar de website van Opstap

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!