Nieuws_1024x175

OnderhoudNL Trainingen en -Vitaal aanwezig op ontwikkelmarkt Lansink

OnderhoudNL Trainingen en -Vitaal aanwezig op ontwikkelmarkt Lansink

OnderhoudNL-lid Lansink B.V. in Enschede vindt het belangrijk dat hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zowel op het gebied van beroepsmatige vaardigheden, als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarom organiseert Lansink elk jaar een ontwikkelmarkt voor de medewerkers waar zij kennis kunnen maken met diverse trainingen en opleidingen. Dit jaar was de ontwikkelmarkt op vrijdag 8 september en OnderhoudNL was er ook weer bij!

Ontwikkelmarkt Lansink 2023_1024x606
Ontwikkelmarkt Lansink 2023_1024x606

Vernieuwd trainingsaanbod

Ineke Rijnbeek en Chi-Ling Chu van OnderhoudNL reisden af naar Enschede om iets te vertellen over het trainingsaanbod van OnderhoudNL trainingen. Het OnderhoudNL-trainingsaanbod wordt jaarlijks vernieuwd. Ook voor aankomend seizoen wordt een aantal nieuwe trainingen aan het aanbod toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld, ‘Duurzame kozijnrenovatie door deelvervanging’, ‘Effectieve projectleider’, ‘Kwaliteit in Balans’ of ‘Vitaliteit’.

Ontwikkelmarkt Lansink OHNL Trainingen 2023_1024x606.jpgIneke Rijnbeek vertelt over het uitgebreide trainingsaanbod van OnderhoudNL

Vitaliteit

Omdat vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers steeds belangrijker wordt, gaf Chi-Ling tijdens de presentatie een korte ‘Workshop Vitaliteit’. Op deze manier konden de medewerkers van Lansink op een ludieke manier kennis maken met het begrip vitaliteit. Ze kwamen er achter dat vitaliteit meer is dan gezonde voeding en beweging. De korte workshop werd goed ontvangen en iedereen deed met plezier mee.

Ontwikkelmarkt Lansink OHNL Trainingen 2023 workshop vitaliteit_1024x606.jpg De korte workshop Vitaliteit zorgt voor veel plezier onder de medewerkers

Bezoek

Wilt u ook dat wij bij u langskomen en uw medewerkers informeren over onze trainingen, e-learnings en het leerplatform MijnVakMijnOntwikkeling? Neem dan even contact op met Ineke Rijnbeek van OnderhoudNL Trainingen. Of wilt u uw medewerkers op een ludieke wijze laten kennis maken met vitaliteit? Chi-Ling komt graag een keer langs om een korte ‘workshop Vitaliteit’ te geven op uw personeelsbijeenkomst of bij een andere gelegenheid. Neem contact op met haar op via 0182 556107 of c.chu@onderhoudnl.nl.

Houd ons actuele trainingsaanbod in de gaten
contactpersonen-blok-ineke-800x450

Ineke Rijnbeek

Administratie Trainingen 
0182 - 556 165
Stuur mij een e-mail

Chi-Ling Chu_800x450

Chi-Ling Chu

Ledenadvies, vitaliteitscoach
0182 - 556 107 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt