Nieuws_1024x175

Deelnemers Industrieel Event blij met ‘live’ ontmoeting

Deelnemers Industrieel Event blij met ‘live’ ontmoeting

Het tweede OnderhoudNL Industrieel Event met circa 30 professionals, bestaande uit industrieel leden, partners, leden van ION en VMB 2.0 en brancherelaties was een groot succes. Dat bleek uit de enthousiaste reacties van de deelnemers na afloop. We kijken terug op een bijzonder geslaagde middag

foto bij nieuwsbericht industrieel event 1024x606
foto bij nieuwsbericht industrieel event 1024x606

Combinatie met beursbezoek

De deelnemers vonden het fijn om na lange tijd elkaar weer live te ontmoeten. Locatie was Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Tegelijkertijd met het Event vond de MES beurs plaats. Diverse deelnemers bezochten voorafgaand aan het Event de beurs. Een mooie combinatie.

Sectorupdates

Sectormanager Ferdinand Wieman en voorzitter Bastiaan Spoelstra gaven enkele updates over de ontwikkelingen bij OnderhoudNL Industrieel. Er werd gesproken over Ketensamenwerking en de praktijkrichtlijn Poeder en Natlak op Verzinkte ondergronden (leden van Industrieel ontvangen deze komende week per post). Anita van den Berg gaf een update over de energietransitie. Ook werd er uitgebreid stilgestaan bij het afscheid van Rob Veraart als onze NEN-vertegenwoordiger.

Samenwerking ION

OnderhoudNL Industrieel en ION hebben tijdens het event een overeenkomst getekend voor een intensievere NEN-samenwerking. De samenwerking levert niet alleen meer kennis op om te delen, maar ook een kwaliteitsverbetering en meer lobbykracht. Egbert Stremmelaar, directeur ION: “Deze intensieve NEN-samenwerking past in de wens om de positie van de oppervlaktebehandelende branche te versterken.”

Klaar voor de toekomst?

Keynotespreker Edwin Lokkerbol nam de aanwezigen mee in de klimaatambities van Nederland en de klimaatopgave voor de gehele sector Industrieel.  Die opgave is enorm wat betreft vervanging en renovatie van bijvoorbeeld bruggen en viaducten, en ook in de industrie zien we heel veel werk op ons afkomen. En er zijn obstakels: denk aan het niet mogen of kunnen opladen van elektrisch materieel op de plant van een asset owner. Edwin deed een oproep aan de bedrijven om de klimaatopgave met elkaar te gaan realiseren en vooral ook met brancheorganisatie OnderhoudNL. OnderhoudNL kan dat doen wat een individueel bedrijf niet kan. Maak daarvan gebruik is zijn advies.

Event gewaardeerd met een 8,1

Sectormanager Ferdinand Wieman na afloop van het event: “Het was fijn om na ons online event nu weer een live event te hebben. Wij merkten dat de deelnemers het heel erg waarderen dat OnderhoudNL Industrieel op deze manier bouwt aan een sterker netwerk. Het event is met een rapportcijfer van een 8,1 uitstekend gewaardeerd.”

Save the date

Meld u nu alvast aan voor het volgende Industrieel Event op donderdag 20 januari 2022 vanaf 16.00 uur op een industriële locatie omgeving Utrecht.

Klik hier voor een sfeerimpressie van het Event
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt