Nieuws_1024x175

Akkoord bereikt over loonsverhoging in cao SAVG van 3,3% per 1 januari 2024

Akkoord bereikt over loonsverhoging in cao SAVG van 3,3% per 1 januari 2024

In de afgelopen periode is de voortgang met betrekking tot de loonsverhoging voor 2024 helaas vertraagd door verschil in uitleg van de opgestelde cao-teksten. Deze vertraging heeft bij veel leden de relatie met opdrachtgevers onder druk gezet. Daarom heeft het bestuur gisteren besloten de loonsverhoging van 3,3% per 1 januari 2024 in te laten gaan. In het reguliere cao-overleg zullen de verschillen in uitleg nader worden besproken om herhaling hiervan in de toekomst te voorkomen.

Akkoord bereikt over loonsverhoging in cao SAVG va
Akkoord bereikt over loonsverhoging in cao SAVG va

Cao-onderhandelingen

De cao voor het schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glaszetbedrijven (SAVG) loopt van 1 oktober 2021 tot en met 31 oktober 2025. In de cao SAVG staan onder meer afspraken over arbeidsovereenkomst, loon, toeslagen, vergoedingen, leerlingen, uitzendkrachten, werktijden, verlof, vakantie, arbeidsomstandigheden, ziektekostenverzekering en pensioen. Lees hier alle berichten rondom de totstandkoming van deze cao.

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt