Nieuws_1024x175

Toekomstplannen OnderhoudNL Industrieel centraal tijdens nieuwjaarsevent

Toekomstplannen OnderhoudNL Industrieel centraal tijdens nieuwjaarsevent

Op 26 januari 2023 vond bij het Werkspoorcafé De Leckere in Utrecht het Industrieel Nieuwjaarsevent plaats met een twintigtal deelnemers. De meeste aanwezigen waren leden. Ook waren belangrijke partners zoals Rijkswaterstaat en Vereniging ION uitgenodigd. De plannen en (sector) verwachtingen van 2023 werden gepresenteerd en er werd kennis gemaakt met de drie nieuwe bestuursleden.

Toekomstplannen OnderhoudNL Industrieel centraal t
Toekomstplannen OnderhoudNL Industrieel centraal t

Sectorupdates

Sectormanager Ferdinand Wieman trapte af met enkele sectorupdates over de ontwikkelingen bij OnderhoudNL Industrieel. Er werd gesproken over de campagne Industrieel Schilder, Duurzame Inzetbaarheid, Ketensamenwerking, Ledenbinding en ledenwerving. Daarnaast werd kennis gemaakt met de nieuwe bestuursleden: Jeroen Nevelsteen, Stijn Staffhorst en Edgar van der Ende. Zij stelden zich alle drie kort voor.

NEN updates

Ralph Bot nam de aanwezigen mee in de wereld van NEN Normen. O.a. een overzicht van actuele NEN-updates, zouttest eenmalig straalgrit, ISO en oppervlaktereinheid. Dit waren nog maar een aantal van de onderwerpen die Ralph presenteerde.

Strategic Forecasting

Tijdens de presentatie van Chris Jansen, adviesbureau Jester, werd er gekeken naar de trends en ontwikkelingen die invloed gaan hebben op uw bedrijf. Hoe bereid u uw bedrijf voor op een dynamische toekomst? Er is een hoop onzekerheid op dit moment. Wat staat ons te wachten in 2023? OnderhoudNL Industrieel biedt haar leden inzicht met behulp van de strategiescan. Deze scan is kosteloos en wordt uitgevoerd door Jester.

Event gewaardeerd met een 7,4

Sectormanager Ferdinand Wieman na afloop van het event: “Het Industrieel Nieuwjaarsevent is met een 7,4 goed gewaardeerd. Dit jaar hebben we bewust meer tijd ingeruimd om het netwerken te faciliteren. En ook om te peilen wat de huidige ledentevredenheid is en wat de meest urgente vraagstukken bij onze leden zijn.” Na een heerlijk winters buffet konden de deelnemers, na de files weer tevreden huiswaarts.

> Download de presentatie met alle updates

Klik hier voor een sfeerimpressie van het Industrieel Nieuwjaarsevent
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt