Nieuws_1024x175

Terugblik op boardroomsessies Toekomstbestendige bedrijfsvoering

Terugblik boardroomsessies Toekomstbestendige bedrijfsvoering

OnderhoudNL Vastgoed kijkt trots terug op de twee waardevolle Boardroomsessies over toekomstbestendige bedrijfsvoering. De bijeenkomsten die eind maart in Eindhoven en begin april in Zwolle plaatsvonden op inspirerende locaties, werden door de deelnemers gewaardeerd met respectievelijk een 7,4 en 8,0.

Terugblik op boardroomsessies Toekomstbestendige b
Terugblik op boardroomsessies Toekomstbestendige b

Duurzame bedrijfsvoering en employer branding

De Boardroomsessie begon met een uiteenzetting van actualiteiten en langdurige maatschappelijke ontwikkelingen door sectormanager Ferdinand Wieman. Vervolgens sprak Yvette Watson over duurzame bedrijfsvoering (bekijk hier een live registratie van haar presentatie) en Wim Bak over employer branding (bekijk hier een live registratie van zijn presentatie).

Strategische QuickScan

Na deze keynotes kwam Marc Wichman, van partner Insector, aan het woord om op interactieve wijze te sparren over hoe onze bedrijven omgaan met alle uitdagingen en kansen. Veel bedrijven vinden het interessant en belangrijk om te kijken of hun missie, visie en strategie (nog) aansluiten bij de veranderende omgeving waarin ze actief zijn. Leden vanOnderhoudNL Vastgoed kunnen via de Strategische QuickScan en een individueel adviesgesprek hun huidige positie en gewenste bedrijfsfocus in kaart brengen.

Events

De presentatie van de boardroomsessie kunt u hier downloaden. Voor een sfeerimpressie kunt u de foto’s van zowel de boardroomsessie in Eindhoven, als in Zwolle bekijken. Elk jaar organiseert OnderhoudNL Vastgoed een reeks Boardroomsessies om ondernemers op een interactieve manier kennis op te laten doen van relevante en strategische onderwerpen. Daarnaast wordt in juli het Vastgoed Innovatie Event georganiseerd en worden dit najaar de Vastgoed Intervisiesessies georganiseerd. Is uw bedrijf nog niet aangesloten bij OnderhoudNL Vastgoed maar heeft u wel interesse?

Neem dan contact op met sectormanager Ferdinand Wieman
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt