OnderhoudNL App top-100

lamp_idee

App top-100

Laat u inspireren door de favoriete apps van vakgenoten!

App top-100

Kunt u ook wel wat hulp gebruiken bij uw werk? Laat u dan inspireren door de favoriete apps van vakgenoten! Platform D&I van OnderhoudNL organiseerde in juni 2019 de 'Dag van de App'. Naar aanleiding van dit evenement stelden wij een top-100 samen op basis van de apps aanbevolen door leden.

OnderhoudNL App top-100: laat u inspireren door de

App top-100 downloaden

De lijst bevat interessante apps voor schilders- en onderhoudsbedrijven voor inspectie, urenregistratie, planning, werkbonnen, kleurvisualisatie, persoonlijke beschermingsmiddelen, etc.
Download de App top-100

 

Apps ingedeeld in 3 rubrieken

  • Vakgebied

    Deze apps zijn afgestemd op gebruik door schilders- en onderhoudsbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan inspectie, werkbonnen, meerwerk, voortgang, kleur, etc.

  • Bedrijfsvoering

    Deze apps kunt u zeker goed gebruiken, maar zijn niet exclusief bedoeld voor schilders- en onderhoudsbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan kilometerregistratie, personeelsdossier, handleidingen of tekstverwerking.

  • Handig

    Gewoon simpele apps die voor iedereen handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een app voor parkeren, wachtwoordbeheer of gespreksopname.

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

Platform D&I

Houdt u zich binnen uw organisatie bezig met ICT? Sluit u aan bij het platform D&I van OnderhoudNL.

Meer over het Platform D&I

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt