Nieuws_1024x175

Vastgoed intervisiesessies voorzien in een duidelijke behoefte

Vastgoed intervisiesessies voorzien in een duidelijke behoefte

In de afgelopen twee weken vond de tweede ronde van de OnderhoudNL Vastgoed Intervisiesessies plaats. In Postillion Bunnik ontmoetten drie groepen op managementniveau elkaar om te sparren over strategische onderwerpen. Tijdens de eerste ronde ging het over ‘personeel’. Dit keer over het thema ‘digitalisering/automatisering’. Meld u ook aan voor de Vastgoed Intervisiesessies.

intervisie
intervisie

Het ging tijdens deze ronde over de software die voor het primaire proces wordt gebruikt, maar ook voor specifieke toepassingen zoals planning, projectcommunicatie en de samenwerking met opdrachtgevers bij RGS. Ook is kennis uitgewisseld over onderwerpen als de toepassing van drones en cybersecurity. Opvallend was de veelheid aan systemen die voor verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering gebruikt worden. Een mooie gelegenheid om kennis op te doen,  elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen.

Sparren met collega's

De Vastgoed Intervisiesessies voorzien in een duidelijke behoefte, namelijk sparren met collega’s die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben in soortgelijke bedrijven qua omvang. In het eigen bedrijf en/of regio is daar niet altijd gelegenheid voor. Een greep uit de reacties:

bas hani.jpeg

“Zeer leerzaam om bij collega’s in de keuken te mogen kijken en van elkaar te leren. Aanrader voor iedereen die wil blijven leren.”
Bas Hania, directeur bij de Everts Groep uit Leidschendam

Jeroen Hengeveld

“Zeer goede en constructieve kennisdelingsmeeting met collega's. Dé manier om meer kwaliteit te brengen in elkaars bedrijfsvoering!”
Jeroen Hengeveld, operationeel directeur bij Sommer Schilderwerken uit Emmen

Foto Mike.jpg

“Leerzaam om inzichten te delen met andere onderhoudsbedrijven over ontwikkelingen in de vastgoedonderhoudsector.”
Mike van Lochem, innovatiemanager bij Vastgoedzorg Van der Weide uit Voorschoten

Deze Vastgoed Intervisiesessies zijn het vervolg op de Vastgoed Boardroomsessies die de afgelopen jaren zijn georganiseerd. “Uit de reacties van de deelnemers blijkt dat er een sterke behoefte is om met elkaar te sparren over strategische onderwerpen. De deelnemers gaan allen zeer tevreden (gemiddelde waardering is een 8) met nieuwe kennis en inzichten naar huis na een filevrij programma” aldus Ferdinand Wieman, sectormanager OnderhoudNL. De Vastgoed Intervisiesessies inclusief diner worden georganiseerd in Bunnik, langs de A12, en starten om 16.00 uur en eindigen om 20.00 uur.

Volgende ronde over Leiderschap

Begin juli staat de derde ronde gepland. Het thema is dan ‘Leiderschap’, als vervolg op het Vastgoed Event ‘Leiderschap of Meesterschap’, welke op dinsdag 20 juni plaatsvindt in het Rijksmuseum. Mocht u belangstelling hebben om in te stromen, bekijk dan de pagina van de Vastgoed Intervisiesessies of vul direct het interesseformulier in. Mocht u daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Ferdinand Wieman, sectormanager Vastgoed.  

Meer over OnderhoudNL Vastgoed
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt