Nieuws_1024x175

Succesvol Industrieel Event is startpunt voor meer ledencontact

Succesvol Industrieel Event is startpunt voor meer ledencontact

Het eerste OnderhoudNL Industrieel Event was een groot succes, dat bleek uit de enthousiaste reacties en de evaluatiecijfers. Met meer dan 30 professionals, bestaande uit industrieel leden en partners van industrieel kijken we terug op een geslaagde middag.

2021-06-08_10-46-16
2021-06-08_10-46-16

Sector updates

Sectormanager Ferdinand Wieman en voorzitter Bastiaan Spoelstra gaven voorafgaand aan de presentaties enkele updates over de ontwikkelingen bij OnderhoudNL Industrieel. Zo kwamen de 4 thema’s van het beleidsplan voorbij met diverse onderliggende onderwerpen. Belangrijke topics waar de sector zich mee bezig houdt zijn o.a. CAO, RGS-I, normen, duurzame inzetbaarheid, events, instroom sector, Chroom-6 en diverse andere technische onderwerpen.

Ketensamenwerking

Bastiaan Spoelstra, voorzitter van de sector, lichtte het belang van ketensamenwerking toe en presenteerde de propositie die ontwikkeld is om RGS (Resultaatgericht Samenwerken) te implementeren bij Industrieel. De deelnemers blijken grote voorstanders van ketensamenwerking en staan erachter als sector Industrieel hier tijd en geld aan besteedt. Het bestuur krijgt een ‘Go’ om door te gaan op de ingeslagen weg.

Chroom-6

Manager Arbo & Milieu gaf een presentatie over Chroom-6 en de diverse tools die zijn ontwikkeld. Op onze webpagina Chroom-6 zijn deze tools en meer informatie te vinden. Peter van Balen (PreventPartner) gaf uitleg over het huidige en toekomstige beheersregime en tot slot was er een interactieve Q&A met Peter van Balen en Carolien Nieuwland (Rijkswaterstaat GPO), waarbij de leden hun prangende vraag konden stellen. Men verwacht voor de zomer het beheersregime 2.0 op te leveren.

Straalgrit

Twee belangrijke leveranciers van straalgrit deelden hun visie. Robert van As (Sibelco) en Johan Brink (Holland Mineraal) vertelden o.a. over eenmalig en recyclebaar straalgrit. Tot slot was er een Q&A met de sprekers en vond er een klein onderzoek plaats onder de deelnemers m.b.t. hun favoriete alternatieven.

Event gewaardeerd met een 8,2

“Het was een erg geslaagd, interactief en interessant event, die gewaardeerd werd met een 8,2. Meer dan 30 deelnemers waren aanwezig om inhoudelijk meer te horen over onder ander Chroom-6 en Straalgrit.” Aldus een tevreden voorzitter Bastiaan Spoelstra. “Het was duidelijk te merken dat het samenzijn gemist wordt. Het online event was een mooi voorproefje. Het volgende event staat dit najaar al gepland en naar verwachting zal dit weer een fysiek event zijn! En ook de plannen voor 2022 en 2023 zijn door het bestuur al goedgekeurd”, aldus sectormanager Ferdinand Wieman. De presentatie, inclusief de resultaten van de stellingen, ontvangen de deelnemers aan het event en alle leden en partners van OnderhoudNL Industrieel in de Ledenmail Industrieel.

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt