Nieuws_1024x175

Resultaten Arbeidsvoorwaardenscan vormen basis voor cao-onderhandelingen

Resultaten Arbeidsvoorwaardenscan vormen basis voor cao-onderhandelingen

Alle leden van OnderhoudNL die de CAO SAG toepassen, hebben een e-mail over de arbeidsvoorwaardenscan ontvangen. Niet alleen met het verzoek om deze zelf in te vullen, maar ook om door te sturen naar hun medewerkers. Cao-partijen willen namelijk van zowel werkgevers als hun medewerkers weten hoe zij aankijken tegen een aantal thema's die besproken worden tijdens de komende cao-onderhandelingen.

Uitgelicht Ondernemingsorganisatie preferencetool_1024x606
Uitgelicht Ondernemingsorganisatie preferencetool_1024x606

Uitnodigingsmail en reminder voor medewerkers 

Wij beschikken over uw contactgegevens, maar niet over die van uw medewerkers. Daarom verzoeken wij u om al uw medewerkers en eventueel ingeleend personeel, zoals uitzendkrachten en zelfstandigen, te vragen om deel te nemen aan een arbeidsvoorwaardenscan. Meer concreet vragen wij u om: 

  1. Deze uitnodiging zo spoedig mogelijk per e-mail naar uw medewerkers te versturen. In de tekst van de uitnodiging staat een link naar de arbeidsvoorwaardenscan. De scan is in te vullen tot en met 27 augustus. 
  2. Daarnaast vragen wij u om één week na verzending van de uitnodigingsmail nog een reminder (e-mail) naar uw medewerkers te sturen. 
  3. Tenslotte willen wij u, als werkgever, vragen om de arbeidsvoorwaardenscan ook zelf in te vullen. 

Het invullen van de arbeidsvoorwaardenscan is volledig anoniem en duurt maximaal 10 minuten. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een externe organisatie die alle resultaten anoniem terugkoppelt aan OnderhoudNL. Na analyse van de resultaten zal een samenvatting gedeeld worden via OnderhoudNL. Heeft u vragen over dit onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Ledenadvies of bellen met 088-0188 155. 

contactpersonen-blok-Dick-800x450

Dick Voortman

Arbeidsverhoudingen (pensioen)
0182 - 571 444 | 06 - 10 95 31 65
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt