Nieuws_1024x175

Terugblik eerste ronde Vastgoed Intervisiesessies

Terugblik eerste ronde Vastgoed Intervisiesessies

Met de leden die op onze oproep voor het starten van intervisiesessies reageerden, zijn we gestart met de eerste ronde. Op 6, 7 en 8 december zijn de drie groepen o.l.v. Marc Wichman in Bunnik gestart met het onderwerp Personeel. Het doel van intervisie is dat ondernemers kennis en ervaring uit kunnen wisselen met collega’s die te maken hebben met vergelijkbare uitdagingen. Aanmelden voor deze sessies kan nog steeds.

Terugblik Vastgoed Intervisiesessies
Terugblik Vastgoed Intervisiesessies

3 groepen van start

Groep A is gestart op 6 december, groep B op 7 december en groep C op 8 december. De intervisies gaan over strategische onderwerpen zoals personeel, leiderschap en duurzaamheid. Bij deze ronde is onder leiding van Marc Wichman (Insector) gesproken over personeel.

Bij de Boardroomsessie die de sector Vastgoed al geruime tijd organiseert, blijkt steeds dat ondernemers de onderlinge kennis- en ervaringsuitwisseling zeer waarderen. Vaak heb je niet direct een sparringpartner om strategische onderwerpen én je eigen handelen daarbij te bespreken. Bij de drie intervisiesessies hebben we gemerkt dat dit in een open en enthousiaste sfeer gebeurt. Voor alle drie de groepen is een vervolg gepland.

Interesse?

De bijeenkomsten zijn centraal in het land en de groepen zijn bewust niet ingedeeld op regio, om concurrentiegevoeligheden te verminderen. Daardoor kan men meer vrijuit praten. En dat is uiteindelijk het doel van intervisie, om van elkaar te leren en daarmee ook meer te vertellen. Heeft u ook interesse om deel te nemen? Vul dan het interesseformulier in. U wordt dan bij 1 van de drie groepen ingedeeld. Bij voldoende animo wordt er gestart met een vierde groep.

OnderhoudNL Vastgoed

OnderhoudNL Vastgoed is met name gericht op de leden die naast schilderwerk, ook andere werkzaamheden in vastgoedonderhoud verrichten. De meeste leden hebben een omvang tussen de 20 en 100 leden. Specifiek voor deze leden doelgroep behartigen wij de belangen van deze leden en worden er specifieke activiteiten georganiseerd, zoals deze Intervisiesessies en een jaarlijks Vastgoed Event. Meer weten of lid worden van sector Vastgoed? Neem contact op met sectormanager Ferdinand Wieman.

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt