OnderhoudNL-chat

Zoeken-tablet-laptop-1024x350

Chatten met OnderhoudNL

Chatten met OnderhoudNL

Heeft u een korte dringende vraag? Maak dan snel en eenvoudig gebruik van de chatfunctie op onze website.

OnderhoudNL - chat met Ledenadvies
OnderhoudNL - chat met Ledenadvies

Typ hier een bericht

Als u onze website bezoekt dan ziet u links onderin een lichtblauw blok met daarin de vraag 'Heeft u een vraag of opmerking? Typ hier een bericht'. Wanneer u daar uw vraag stelt, komt deze direct binnen in de inbox bij OnderhoudNL en zal een van de beschikbare medewerkers uw vraag live beantwoorden, u terugbellen of u doorverwijzen naar de informatie die u zoekt.

Snel en eenvoudig

Een snelle en eenvoudige manier om contact te leggen met OnderhoudNL. Het kan uiteraard voorkomen dat het druk is bij Ledenadvies en dat zij niet direct uw vraag kunnen beantwoorden. Maar de vraag blijft staan en u krijgt sowieso altijd een reactie. Het is het proberen waard!

Ledenadvies 

OnderhoudNL Ledenadvies is voor al uw vragen op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor gratis eerstelijns advies (Floris Visser elke werkdag via 0182-556 124 en Chi-Ling Chu via 0182-556 107 op maandag, dinsdag en woensdag). Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp dan kunt u ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers die deskundig zijn op dat gebied. 

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt