Extra ledenvoordeel met onze partners

header_partnerpagina

Profiteer van uw OnderhoudNL-voordeel bij Meestersgilde

Met ingang van 1 april 2021 is Meestersgilde Partner van OnderhoudNL. Meestersgilde uit Ridderkerk is met zes vestigingen een landelijk opererende organisatie die sinds 2004 actief is in het projectmatig ter beschikking stellen van personeel in de nieuwbouw en het vastgoedonderhoud.

Meestersgilde_1024x350
Meestersgilde_1024x350

Vakkundig personeel op projectbasis

Met een actief bestand van ca. 750 werkende vakmensen en een actuele database van circa 3.500 vakmensen bedient Meestersgilde de sector en voorziet zij in de nog steeds groeiende behoefte aan vakkundig personeel op projectbasis. De vakmensen van Meestersgilde zijn veelal werkzaam in de functie van schilder, timmerman, betonreparateur of houtrotsaneerder. Ze zijn in dienst van of worden bemiddeld door Meestersgilde.

Zonder vaste werkgeverslasten en risico’s

De inlenende bedrijven ontvangen een factuur voor de werkzaamheden die door de vakmensen zijn verricht. Dankzij deze werkwijze kunt u dus beschikken over het benodigde vakmanschap op het moment dat de orderportefeuille daar om vraagt. Dit alles zonder vaste werkgeverslasten en andere arbeidsrechtelijke risico’s.

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp
Projecten en Partners

06 - 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Profiteer van uw lidmaatschap

Maak gebruik van onze partneraanbiedingen op het gebied van automatisering, bedrijfsvoering, personeel, juridische dienstverlening en materiaal.

Alle partners

OnderhoudNL Magazine

Meestersgilde-schilder_1024x606

Meestersgilde belooft juiste vakkracht voor elk project

Schilders- en onderhoudsbedrijven die op projectbasis vakkundig personeel nodig hebben, kunnen een beroep doen op de diensten van uitzendbureaus. Meestersgilde is zo'n bureau, maar dan anders. En sinds kort OnderhoudNL Partner. Tijd voor een nadere kennismaking. 

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt