wij onderhouden van nederland - header

Lancering Campagne Wij Onderhouden van Nederland

Na maanden van voorbereiding is het zover. De campagne voor de branche 'Wij onderhouden van Nederland' gaat live op donderdag 1 juni. Bekijk als eerste de beelden, ontvang het promotiepakket voor uw bedrijf, hoor experts de campagne toelichten en ontdek hoe uw bedrijf invloed heeft op het campagneplatform.

wij onderhouden van nederland-arbeidsmarktcampagne-2023_1024x606

We presenteren de lancering van de campagne digitaal vanuit een studio. U hoort van een aantal hoofdrolspelers hoe deze arbeidsmarktcampagne tot stand is gekomen. En hoe deze uw bedrijf kan ondersteunen in de zoektocht naar vakmensen, maar ook in zichtbaarheid naar opdrachtgevers.

Campagneplatform

Uw bedrijf speelt zelf een belangrijke rol op het campagneplatform. Hoe? U kunt zelf aangeven welke vacatures uw bedrijf heeft. Volg dit stappenplan. Tipje van de sluier: als lid kunt u straks zelf aangeven hoe werkzoekenden of opdrachtgevers met uw bedrijf in contact komen.

Hoofdrolspelers

We mogen als branche trots zijn op ons vakgebied en dat laten de hoofdrolspelers in de campagne zien. Eén van hen komt naar de studio om zijn of haar ervaringen te vertellen. Daarnaast vertellen de makers van de campagne alles over hoe deze arbeidsmarktcampagne onze leden ondersteunt en onze mooie branche op de kaart te zet. 

Promotiepakket

Het succes bij een campagne wordt mede bepaald door de zichtbaarheid van leden zelf. We presenteren een praktisch promotiepakket om direct in te zetten.

Aanmelden

Meld u direct aan voor de lancering. De eerste 20 bedrijven ontvangen een campagne bouwhekdoek met eigen bedrijfslogo. De lancering is digitaal. U ontvangt daags voor het event een link om (samen met uw collega's) de lancering te bekijken.

Datum en tijdstip:
2023-06-01T16:00:00 2023-06-01T17:30:00
Locatie:
Online
Adres:

Online
Aanmeldperiode:
2023-05-12T09:00:00 2023-06-01T17:30:00