Welkom bij de allereerste nieuwsbrief voor jou, als leermeester in onze mooie en boeiende bedrijfstak. Jij bent de drijvende kracht voor de instroom van nieuwe vakmensen. Vandaar deze nieuwsbrief; met jouw dosis leermeesterzaken!!

De nieuwsbrief verschijnt 10x per jaar in je mailbox en bevat altijd linkjes naar nuttige tools, handige tips en een blog die jou aan het denken zet.

'Op vertrouwen kun je bouwen'

Het opbouwen van een vertrouwensband met een leerling is belangrijk. Niet alleen om te voorkomen dat jouw leerling smoesjes gaat gebruiken, maar ook om te zorgen dat ie zich veilig genoeg voelt om eerlijk te zijn over hoe het gaat. Dat scheelt tijd ⏱️ frustratie 😓 en maakt het een stuk leuker; zowel voor de leerling als voor jou.

 

👉 Stage-expert Maarten heeft wat handige tips voor jou verzameld

 
 
Word een echte leerMASTER 🥷

Goede leerbedrijven en leermeesters zijn onmisbaar bij het aantrekken van jongens en meisjes in ons mooie vak. We hebben een nieuw programma voor leermeesters ontwikkeld met een breed pakket aan activiteiten, trainingen, workshops en hulpmiddelen. Je kent natuurlijk de leermeestertraining al, maar ben je ook klaar om je zwarte band te halen?

 

👉 Bekijk hoe jij de training leerMASTER kan volgen

 
 
Leermeester-tools toegelicht: Onboarding

Nog nooit van gehoord? Dat kan! Het is één van de meest belangrijke dingen die jij als leermeester kan oppakken in het begin van jouw periode met de leerling. Je laat hem of haar landen in jullie bedrijf, je heet 'm welkom en je leerling voelt zich thuis en op zijn gemak.

We hebben een handige checklist voor onboarding, zodat jij je leerling een perfecte start kan geven. Wedden dat het werkt? 

 

👇 Download de checklist op je computer of telefoon

 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
 

Lees meer

 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
 

Met vriendelijke groet,

Wilbert Teunissen Chef leermeesterzaken
06-53978094 | w.teunissen@onderhoudnl.nl
Koninklijke OnderhoudNL
Hulp nodig of een vraag? Stuur mij een appje

Wilbert Teunissen - Chef Leermeesterzaken