Reserveer nu de winterschilder®

winterschilder_kosten_offerte_onderhoudnl

Zomer? Vooruit met die winterschilder®

Je huis dit jaar binnen of buiten laten schilderen? Reserveer nu alvast de winterschilder®. Of je nu een binnenschilder zoekt of een allround schildersbedrijf dat ook isolatieglas plaatst. Een bedrijf in de buurt met de kwaliteit van OnderhoudNL heb je zo gevonden.

Reserveer nu alvast

Dit jaar wil je eindelijk het schilderwerk aan het huis aanpakken. Met al dat thuiswerken kunnen de muren wel een nieuwe kleur verf gebruiken. Of een mooi strak behang. En dit jaar wilde je eindelijk het hout aan de gevel opknappen toch? Je bent niet de enige. En door corona zijn er strengere regels waardoor het lastig is om nu je project gepland te krijgen. Dat is vervelend. Vinden wij ook. En zelf doen levert niet die kwaliteit die je wilt.

Voor schilderwerk ben je niet meer afhankelijk van de lente of zomer. Tegenwoordig kan zelfs veel buitenwerk nog in het najaar en winter gedaan worden. Maak daarom nu alvast een afspraak met de winterschilder voor de komende maanden, zodat je huis nog dit jaar een opknapbeurt krijgt. En dan weet je dat je ook de prijs van nu krijgt. Zie het als een vroegboekkorting.

Wacht dus niet te lang en zoek een OnderhoudNL-bedrijf voor bijvoorbeeld het opvragen van een offerte.

Ben je een VvE of woningcorporatie? Kijk dan eens hoe onze bedrijven je het hele jaar door kunnen helpen met onderhoud.

Zoek een winterschilder van OnderhoudNL in Nederla

De winterschilder en corona

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd voorop. De winterschilder® van OnderhoudNL werkt volgens het protocol Samen Veilig Doorwerken. 

Volg ons op social media

9 procent btw tarief voor schilderwerk

Slechts 9% btw op schilderwerk

Wist je dat je voor het schilderwerk aan je woning slechts 9% btw betaalt en geen 21%? Dan moet je huis wel ouder zijn dan twee jaar. Het lage btw-tarief geldt voor de arbeidsuren, de materialen voor het voorbereiden (schoonmaken en ontvetten van de ondergrond), de voorbehandeling zoals grondverf en voorstrijk en het schilderwerk binnen én buiten.