WinterOnderhoudNL

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

WinterOnderhoudNL

OnderhoudNL-bedrijven merken nog steeds dat in de winterperiode het werk terugloopt. Met name particuliere woningeigenaren denken dat schilderwerk in de winter vanwege de kou, regen en sneeuw niet uitgevoerd kan worden. Maar niets is minder waar! 

Peuter-kijkt-door-tuindeur-naar-besneeuwde-tuin-1024x350

WinterOnderhoudNL-Nieuws

OnderhoudNL geeft ieder jaar een huis-aan-huis-blad uit: WinterOnderhoudNL-nieuws. In de krant staan artikelen over bijvoorbeeld OnderhoudNL Garantie, het lage btw-tarief en de onderhoudscheck. Maar ook voorbeeldverhalen van woningeigenaren die naar volle tevredenheid in de winter schilderwerk hebben laten uitvoeren.

Winterverven en afschermen

De kwaliteit van de speciale winterverven is namelijk in de loop der jaren enorm verbeterd en zijn ook bij lage buitentemperaturen tot net boven het vriespunt te gebruiken. Ze drogen bovendien veel sneller en zijn vochtbestendig. Ook behoort afscherming tot de mogelijkheden zodat wind, kou en neerslag geen invloed hebben op het schilderwerk. 

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
0182 - 556 134 | Stuur mij een e-mail

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!