Gratis omscholen naar werk in vastgoedonderhoud |

Deze partners helpen jou aan werk in vastgoedonderhoud

Deze partners helpen jou aan werk in vastgoedonderhoud

BTH_177x190.jpgDit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Het opleidingstraject naar werk in vastgoedonderhoud wordt verzorgd door onze partners. Zij doen eerst een intake om te kijken welke uitdaging goed bij jou past, informeren en begeleiden je tijdens je verkorte opleiding en gaan op zoek naar een geschikte schilders- of onderhoudsbedrijf waar je eerst stage kan lopen en vervolgens aan het werk gaat. We stellen deze partners aan je voor.

opstap - partner van OnderhoudNL voor werkinvastgoedonderhoud.jpg

Opstap Personeelsdiensten

Opstap organiseert sinds 2017 diverse leerwerktrajecten waarbij honderden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt succesvol werden omgeschoold tot beginnend schilder of stukadoor. Ook maken veel mensen uit diverse branches gebruik van deze praktisch gerichte opleidingen, omdat ze op zoek zijn naar heel ander werk. Opstap regisseert het complete traject van werving, selectie en financiering, tot de afspraken en planning met de vakscholen (waaronder een inzetbaarheidstest), de opleiding en uiteindelijke het bemiddelen naar werk. En dat inclusief begeleiding, coaching en de nazorg.

De successen staan niet los van de al jaren uitstekende samenwerking met diverse organisaties, zoals gemeentes, UWV (landelijk samenwerkingsconvenant met Opstap), de landelijke vakscholen, werkgeversverenigingen (waaronder OnderhoudNL) en diverse gespecialiseerde organisaties, o.a. re-integratiebedrijven.

Opstap is inmiddels PSO-gecertificeerd (*), hoogste trede en top-10 in de branche, op basis van deze resultaten.

Meer informatie over Opstap

 

 

faber - partner van OnderhoudNL voor werkinvastgoedonderhoud.jpg

Faber voor schilders

Of je aan het begin van je loopbaan staat, of al een ervaren schilder bent. Faber helpt je bij de start van jouw loopbaan, doorgroeien, specialiseren en meer. Mooi werk, zekerheid, een goed salaris en werk dicht bij huis. En naast dat we op werkgebied jouw leven makkelijker maken, doen de we dat ook privé. Hoe we dat doen, en wat we doen?

Meer informatie over Faber voor schilders

 

 

Faber voor schildersbedrijven

Heeft jouw bedrijf moeite met het vinden, verbinden en opleiden van personeel? Welk HR-vraagstuk jouw schildersbedrijf ook heeft, Faber helpt je verder. Van werven, opleiden, en verbinden tot het uitbesteden van werkgeversrisico’s. En zelfs het compleet uit handen nemen van alle personeelszaken. Wat je van Faber mag verwachten? 

Meer informatie over Faber voor schildersbedrijven

 

 

meestergilde - partner van OnderhoudNL voor werkinvastgoedonderhoud.jpg

Meestersgilde

Meestersgilde is 20 jaar werkgever van en voor vakmensen in bouw- en vastgoedonderhoud en zijn er dagelijks ruim 750 vakmensen dankzij Meestergilde aan het werk. Deze vakmensen zijn werkzaam op mooie projecten voor toonaangevende bedrijven. Ieder (vak)mens is uniek en verdient persoonlijke aandacht. Hierbij is het superbelangrijk dat persoonlijke kwaliteiten op de juiste waarde worden geschat. Alleen als dat gebeurt word de samenwerking een succes!

Meestersgilde geeft vakmensen de aandacht die zij verdienen middels de inzet van persoonlijke Meestersgilde-begeleiders. Deze persoonlijke begeleiders dragen er zorg voor dat de juiste vakman op de juiste plaats bij het juiste bedrijf bezig is met zijn vak. Als je werkzaam bent voor Meestersgilde is er uiteraard oog voor persoonlijke ontwikkeling middels te volgen scholingsprogramma’s. Op deze manier leveren wij altijd maatwerk!

Op basis van bovenstaande werkwijze bedient Meestersgilde bedrijven uit de sector. De inzet gebeurt middels vakmensen die bij ons in loondienst zijn, maar ook middels zzp’ers die zich via Meestersgilde laten bemiddelen. De vakmensen van Meestersgilde bewijzen daarbij dat kwaliteit op projectbasis écht bestaat. Uiteraard is de bijbehorende administratie rondom de inzet van de vakmensen tot in de puntjes geregeld en ontzorgen wij alle partijen van A tot Z.

Meer informatie over Meestersgilde

 

 

button - start jouw traject via Schildersvakopleiding.jpgbutton - start jouw traject via het UWV.jpg

Dit zijn ervaringen van zij-instromers die al met plezier zijn omgeschoold

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL