Vindsubsidies

Geld_papier_1024x350

Vindsubsidies

Vindsubsidies

Kunt u als ondernemer wel wat financiële ondersteuning in de vorm van een subsidie of fiscale regeling gebruiken? Of wilt u uw opdrachtgever adviseren over subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen? Maak gebruik van het OnderhoudNL Vindsubsidies subsidieportaal.

Vindsubsidies_1024x350

De juiste subsidie vinden

Nederland telt duizenden regionale en landelijke subsidies. En ook op Europees niveau zijn er grote subsidieprogramma’s met miljoenen in kas voor innovatie, ontwikkeling, samenwerking en investeringen in duurzaamheid en milieu. Vind daar maar eens de juiste subsidie tussen.

OnderhoudNL Vindsubsidies

OnderhoudNL heeft in samenwerking met Vindsubsidies voor OnderhoudNL-leden een speciaal subsidieportaal geopend. Daar kunt u heel eenvoudig en gericht zoeken naar subsidieregelingen op alle niveaus: Europees, landelijk, provinciaal, regionaal of op gemeentelijk niveau.

Eenmalig registreren

Om te kunnen zoeken in de database, registreert u zich eenmalig met een e-mailadres en wachtwoord. Daarna krijgt u direct gratis toegang tot de complete en actuele subsidiedatabase. U kunt zoeken naar alle subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf.

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Subsidie woningeigenaren

Geld_papier_1024x350


Bent u eigenaar én bewoner van uw woning? Dan kunt u t/m 31 december 2020 profiteren van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). Bijvoorbeeld bij het plaatsen van HR++-glas of triple glas.

Meer over de SEEH

Subsidies elektrisch rijden

U kunt als ondernemer MIA/Vamil aanvragen voor volledig elektrisch aangedreven (bestel)auto’s en ook voor laadpalen. Informeer ook bij uw gemeente naar subsidieregelingen, of kijk op subsidieportaal vindsubsidies.nl.

Meer over energiesubsidies

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!