Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapiebehandeling rugklachten

Vergoeding fysiotherapie

Vergoeding fysiotherapie

In de Cao SAG is voor werknemers een vergoeding opgenomen voor fysiotherapie. Als werkgever kunt u een directe en indirecte bijdrage leveren voor de kosten van fysiotherapie.

Stapels munten

Directe bijdrage

Als werknemer draagt u bij in de kosten voor fysiotherapie van uw werknemers. U kunt direct bijdragen door per 4 weken een bedrag van € 10,- aan uw werknemers te vergoeden. Voorwaarde hierbij is dat uw werknemers met hun verzekeringspolis kunnen aantonen dat zij aanvullend zijn verzekerd waarbij fysiotherapie is gedekt. 

Indirecte bijdrage

U kunt ook indirect bijdrage leveren aan de kosten voor fysiotherapie door middel van een collectieve ziektekostenverzekering. Vanwege de collectieve korting hebben de werknemers een financieel voordeel. Als deze besparing groter is dan € 10,- per 4 weken, dan hoeft u niets direct bij te dragen. U kunt er tenslotte ook voor kiezen om de aanvullende behandeling(en) gewoon direct te vergoeden. 

Ledenadvies_800x450

Producten

Gezondheids- en Bodycheck

DOEN! Gezondheids- en Bodycheck voor uw werknemers


Als werkgever bent u verplicht de Gezondheids- en Bodycheck aan te bieden aan werknemers die risico's lopen.

Meer info op susag.nl

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!