Verbeter uw Energielabel

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Verbeter uw Energielabel

De overheid wil huiseigenaren stimuleren om hun huis energiezuiniger en duurzaam te maken. Bijvoorbeeld door isolatiemaatregelen te nemen en/of duurzame warmtetoestellen te installeren. Zo moet een bijdrage worden geleverd aan het behalen van de doelstelling uit het Klimaatakkoord.

Bedrijfswagenstickers-energielabel

OnderhoudNL-bedrijven dé aangewezen partners

Uiteraard zijn OnderhoudNL-bedrijven dé aangewezen partners om te zorgen dat het Energielabel van een woning of pand verbetert. Het energielabel - verplicht bij verkoop, verhuur en oplevering van woningen - geeft aan of een pand veel of weinig energie verbruikt (de energieprestatie) en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Woningen en utiliteitsgebouwen met een A-label zijn het energiezuinigst. De minst zuinige panden krijgen een G-label.

Stickers en logo

Als OnderhoudNL-bedrijf kunt u zich als duurzaam onderhoudsbedrijf herkenbaar in de markt zetten door het speciale Energielabel-logo te gebruiken. Bijvoorbeeld op uw website of briefpapier. Daarnaast zijn er ook speciale stickers te bestellen voor op uw bedrijfswagen. 

Meer over het energielabel
Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
06 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!