Verbeter uw Energielabel

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Verbeter uw Energielabel

De overheid wil huiseigenaren stimuleren om hun huis energiezuiniger en duurzaam te maken. Bijvoorbeeld door isolatiemaatregelen te nemen en/of duurzame warmtetoestellen te installeren. Zo moet een bijdrage worden geleverd aan het behalen van de doelstelling uit het Klimaatakkoord.

Bedrijfswagenstickers-energielabel

OnderhoudNL-bedrijven dé aangewezen partners

Uiteraard zijn OnderhoudNL-bedrijven dé aangewezen partners om te zorgen dat het Energielabel van een woning of pand verbetert. Het energielabel - verplicht bij verkoop, verhuur en oplevering van woningen - geeft aan of een pand veel of weinig energie verbruikt (de energieprestatie) en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Woningen en utiliteitsgebouwen met een A-label zijn het energiezuinigst. De minst zuinige panden krijgen een G-label.

Stickers en logo

Als OnderhoudNL-bedrijf kunt u zich als duurzaam onderhoudsbedrijf herkenbaar in de markt zetten door het speciale Energielabel-logo te gebruiken. Bijvoorbeeld op uw website of briefpapier. Daarnaast zijn er ook speciale stickers te bestellen voor op uw bedrijfswagen. 

Meer over het energielabel
Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
0182 - 556 134 | Stuur mij een e-mail

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners