OnderhoudNL Trainingscatalogus

OnderhoudNL trainingen

Trainingscatalogus

Trainingscatalogus

Het OnderhoudNL trainingsaanbod is opnieuw uitgebreid en onze trainingscatalogus is in een nieuw jasje gestoken. Leden van OnderhoudNL hebben een gedrukt exemplaar per post ontvangen. Uiteraard is ons trainingsaanbod ook online beschikbaar, en kunt u de catalogus downloaden of bestellen.

OnderhoudNL Trainingscatalogus met subsidie van Mi

Wat is nieuw?

Nieuwe trainingen zijn er bijvoorbeeld op het gebied van de erkende branche-RI&E en de training RGS risicomanagement waar u concrete methoden en instrumenten leert inzetten om uw risico’s af te dekken. Binnenkort komt ook de training Schuren beschikbaar, om sneller, goedkoper en beter te worden in de voorbehandeling van schilderswerk.

Maatwerk

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een andere invulling van een bestaand programma? Neemt contact op met onze coördinator trainingen Gerrie van der Breggen. Stuur een e-mail of bel 0182 55 61 26.

gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

Bekijk de catalogus

Liever een gedrukte versie? Geen probleem. Wij sturen u de OnderhoudNL Trainingscatalogus gratis toe!

Mail info@onderhoudnl.nl

RI&E

Maak gebruik van onze erkende branche-RI&E

De branche-RI&E is goedgekeurd door OnderhoudNL en vakbond LBV en is afgestemd op veelvoorkomende risico’s in de branche. In de RI&E zijn nieuwe instrumenten opgenomen waarmee u alle verplichte elementen in kaart brengt. Tijdens de RI&E-bijeenkomsten (gratis voor leden) leert u hoe u deze online tool kunt invullen én wordt uw arbokennis opgefrist.

Meld u nu aan

Tot 100% subsidie op kosten training + verletkosten

Stuurt u uw collega's op training? Weet dat u in veel gevallen tot 100% trainingskosten en verletkosten vergoed kan krijgen.

Help medewerkers om subsidie aan te vragen op trainingen van OnderhoudNL of een loopbaanadvies via Focus Nederland. Voor veiligheidstrainingen kunt u zelf subsidie aanvragen.

Ga naar start mijn carriere en start het traject