onderzoek-1024x350

Strategiescan en coaching OnderhoudNL Industrieel

Strategiescan en coaching OnderhoudNL Industrieel

De schaarste op de arbeidsmarkt, digitalisering en de maatschappelijke discussie over duurzaamheid en het gebruik van gevaarlijke stoffen levert niet alleen bedreigingen op voor uw bedrijf, maar wellicht ook kansen. Een belangrijke voorwaarde om slim om te gaan met verandering is dat u als bedrijf uw strategie op orde heeft.

marktinformatie onderhoudnl header
marktinformatie onderhoudnl header

Snelle diagnose

Als lid van OnderhoudNL Industrieel heeft u de mogelijkheid om een snelle diagnose te laten verrichten op uw strategie door middel van de Strategiescan. Deze scan, ter waarde van €2.000,- is tot 31 december 2023 kosteloos voor leden van OnderhoudNL Industrieel en wordt uitgevoerd door adviseurs van Jester Strategy. 

Online diagnose

Via de Strategiescan en een individueel adviesgesprek brengt u uw huidige situatie in kaart. Deze diagnose is geheel vrijblijvend en bestaat uit twee onderdelen:

1) strategie opstellen
2) strategie uitvoeren

De scan bestaat uit een online diagnose van 25-30 minuten, waarbij de eerste resultaten meteen online met u worden gedeeld. U kunt de scan individueel invullen, maar ook als MT/team. Hierdoor krijgt u een interessant inzicht in de verschillende perspectieven binnen uw team.

Persoonlijk advies

Op basis van de online diagnose (scan) volgt een uitgebreider persoonlijk advies in de vorm van een werksessie met een expert van Jester Strategy. In deze sessie, waarbij de expert persoonlijk bij u langskomt, zal de scan uitgebreid worden besproken en wordt er concreet gewerkt aan een actieplan om uw organisatie nog toekomstbestendiger te maken.

Kosteloos voor de leden van OnderhoudNL Industrieel

Zowel de online Strategiescan als het hierop volgende coachingsgesprek/werksessie (t.w.v. 2.000 euro) zijn tot uiterlijk 31 december 2023 kosteloos voor u als lid van OnderhoudNL Industrieel. Voorwaarde is wel dat de opdracht vóór 1 juli 2024 volledig uitgevoerd moet zijn. Als u ervoor kiest om op basis van de diagnose en het gesprek verder met uw strategie of uitvoering ervan aan de slag te gaan dan is dat voor eigen rekening.

Strategiescan aanvragen

Heeft u interesse? Vraag dan via onderstaande link de strategiescan aan. Voor vragen kunt u terecht bij Ferdinand Wieman (OnderhoudNL) +31 6 27 53 48 06 / f.wieman@onderhoudnl.nl of Bas Schulten (Jester Strategy) + 31 6 46 10 01 51 / b.schulten@jester.nl.

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Extra ondersteuning op maat

Uiteraard kunt u na het uitvoeren van de Strategiescan optioneel ook kiezen voor extra ondersteuning op maat bij het aanscherpen van uw huidige strategie, of de manier waarop deze gestructureerd wordt uitgevoerd binnen uw bedrijf. De keuze is geheel aan u: de scan is geheel vrijblijvend.

Ambitie

OnderhoudNL Industrieel heeft als ambitie het optimaal faciliteren van de leden. Zowel gericht op hun bedrijfsvoering als op het verbeteren van de kwaliteit en zichtbaarheid van de sector. Met als doel dat de leden zich trots en meer betrokken voelen bij OnderhoudNL Industrieel.

OnderhoudNL Industrieel

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt