OnderhoudNL Rapportage softwareonderzoek

OnderhoudNL Rapportage softwareonderzoek naar gebr

Rapportage softwareonderzoek

Welke bedrijfsvoeringssoftware gebruikt de onderhoudsbranche?

Rapportage softwareonderzoek

Het D&I Platform van OnderhoudNL heeft in 2017 een onderzoek laten uitvoeren onder de leden van de sectoren Vastgoed en Totaal naar het softwaregebruik binnen de bedrijfsvoering. Dit rapport geeft een overzicht van de beschikbare software-oplossingen om de bedrijfsvoering te verbeteren. Op dit moment loopt er een nieuw onderzoek om ook trends in het gebruik van software in beeld te krijgen.

Download de OnderhoudNL Rapportage softwareonderzo

Denk aan generieke ERP- of calculatiesystemen, maar ook software voor specifieke onderwerpen als uitvoeren van inspecties, resultaatgericht samenwerken, planning, voortgangsbewaking, materieelbeheer, MJOP of kilometer- en salarisadministraties.

Rapportage softwareonderzoek downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u het rapport (na inloggen) gratis downloaden.

Softwareonderzoek 2020

Op dit moment loopt er een nieuw softwareonderzoek. Doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in het huidige softwaregebruik en om mogelijkheden aan te geven om de efficiëntie te verbeteren: waar liggen voor de bedrijven kansen om processen te verbeteren door middel van (verdere) automatisering?Omdat een vergelijkbaar onderzoek (zie hierboven) enkele jaren geleden ook is uitgevoerd, krijgen we ook trends in het gebruik van software in beeld. Bij het onderzoek wordt verder in kaart gebracht welke aanvullende behoeften er bij de bedrijven zijn op het gebied van software/digitalisering en zijn enkele vragen opgenomen over onderwerpen als cybersecurity en data.

Meer over het Softwareonderzoek 2020
Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

Andere producten

Platform D&I

Houdt u zich binnen uw organisatie bezig met ICT? Sluit u aan bij het platform D&I van OnderhoudNL.

Meer over het Platform D&I

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!