Onderzoekstool

Header thema Ondernemen_1024x350

Onderzoekstool

Onderzoekstool

Naast het leveren van kwaliteit, is het zeker zo belangrijk dat het onderhoudsbedrijf ook rekening houdt met de impact die de werkzaamheden tijdens een project kunnen hebben op de bewoners. Een klein beetje extra aandacht doet vaak wonderen. OnderhoudNL-bedrijven kunnen de bewonerstevredenheid eenvoudig meten.

smilies_tevredenheid-1024x350

Modelenquêtes klaar voor gebruik

Met de OnderhoudNL Onderzoekstool is dit namelijk heel eenvoudig! De speciaal door OnderhoudNL ontwikkelde tool bevat genormeerde modelenquêtes, vragenlijsten en onderzoeken die klaar zijn voor gebruik.

Naar wens aan te passen

Ook zijn de enquêtes naar wens aan te passen én te voorzien van het eigen bedrijfslogo. De resultaten geven aan hoe hoog het OnderhoudNL-bedrijf qua bewonerstevredenheid scoort. Of gebruik de resultaten om te ontdekken op welk vlak juist nog wat extra aandacht voor de bewoners nodig is.

Ledenadvies_800x450

OnderhoudNL Marktspecials

OnderhoudNL Scholen Special


Kennis van de markt en de specifieke opdrachtgevers biedt kansen voor schilders- en onderhoudsbedrijven. Welke behoeftes hebben opdrachtgevers? Hoe benadert u hen? Hoe vergroot u de kans op een langdurige samenwerking? Wat komt er kijken bij een meerjaren-onderhoudsplan? Wij brengen de markten scholen, zorginstellingen en vve's in kaart met onze specials. 

Naar onze Marktspecials

Lid worden

Bent u nog geen lid maar wilt u toch graag gebruik maken van dit handige product? Dat kan! Meld u aan voor een jaar gratis proeflidmaatschap van OnderhoudNL.

Proeflidmaatschap

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!