Onderzoekstool

Header thema Ondernemen_1024x350

Onderzoekstool

Onderzoekstool

Naast het leveren van kwaliteit, is het zeker zo belangrijk dat het onderhoudsbedrijf ook rekening houdt met de impact die de werkzaamheden tijdens een project kunnen hebben op de bewoners. Een klein beetje extra aandacht doet vaak wonderen. OnderhoudNL-bedrijven kunnen de bewonerstevredenheid eenvoudig meten.

smilies_tevredenheid-1024x350

Modelenquêtes klaar voor gebruik

Met de OnderhoudNL Onderzoekstool is dit namelijk heel eenvoudig! De speciaal door OnderhoudNL ontwikkelde tool bevat genormeerde modelenquêtes, vragenlijsten en onderzoeken die klaar zijn voor gebruik.

Naar wens aan te passen

Ook zijn de enquêtes naar wens aan te passen én te voorzien van het eigen bedrijfslogo. De resultaten geven aan hoe hoog het OnderhoudNL-bedrijf qua bewonerstevredenheid scoort. Of gebruik de resultaten om te ontdekken op welk vlak juist nog wat extra aandacht voor de bewoners nodig is.

Ledenadvies_800x450

OnderhoudNL Marktspecials

OnderhoudNL Scholen Special


Kennis van de markt en de specifieke opdrachtgevers biedt kansen voor schilders- en onderhoudsbedrijven. Welke behoeftes hebben opdrachtgevers? Hoe benadert u hen? Hoe vergroot u de kans op een langdurige samenwerking? Wat komt er kijken bij een meerjaren-onderhoudsplan? Wij brengen de markten scholen, zorginstellingen en vve's in kaart met onze specials. 

Naar onze Marktspecials

Lid worden

Bent u nog geen lid maar wilt u toch graag gebruik maken van dit handige product? Dat kan! Meld u aan voor een jaar gratis proeflidmaatschap van OnderhoudNL.

Proeflidmaatschap

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners