Nieuws_1024x175

Samen aan de slag tijdens de Week van de RI&E

Samen aan de slag tijdens de Week van de RI&E

Elk bedrijf is verplicht een ingevulde RI&E te hebben en de Inspectie SZW gaat vanaf dit jaar strenger controleren. Toch beschikt nog niet elk schilders- of onderhoudsbedrijf over een RI&E. Ondernemers vinden het soms te ingewikkeld, tijdrovend of te duur om het zelf te doen. Daarom gaan we samen aan de slag met de gratis RI&E van OnderhoudNL, inclusief Plan van Aanpak en coronamaatregelen, tijdens de week van de RI&E (21 tot en met 25 september.)

OnderhoudNL is supporter van de Week van de RI&E
OnderhoudNL is supporter van de Week van de RI&E

In deze week legt Christel Peppelenbos, manager Arbo & Milieu, in twee livestreams stapsgewijs uit wat er nodig is voor het invullen van de RI&E en hoe u deze invult in de online omgeving Mijn RI&E. Ook is zij elke dag een uur beschikbaar via onze chat om praktische vragen te beantwoorden over de RI&E. Om er zeker van te zijn dat u de RI&E juist invult, raden wij aan gebruik te maken van onze gratis trainingsdagen.

Nieuw: RI&E-training voor zzp'ers

Ook zelfstandigen dienen in sommige gevallen een RI&E in te vullen. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van het inhuren van andere zzp'ers of wanneer u tijdelijk een bijbaan aan jongeren biedt. Speciaal voor zzp'ers is er een RI&E-training beschikbaar die inspeelt op uw situatie. Zodat u aan het einde van de dag een ingevulde RI&E heeft. De eerste training wordt gegeven op 13 november in Nieuwegein. Weet u niet zeker of u als zzp'er moet voldoen aan de RI&E? Check uw situatie bij Ledenadvies.

Gratis RI&E voor leden

Tijdens onze training vullen wij samen met u de RI&E in en deze voldoet direct aan wettelijke toetsing. Voor bedrijven tot 25 medewerkers is dit in 1 dag geregeld. De training voor bedrijven met 25 medewerkers of meer duurt 2 dagen. Het hele traject incl. licentie tot 2022 is gratis voor leden van OnderhoudNL. 

In het najaar zijn er bijeenkomsten ingepland door het hele land. Plan uw bedrijf alvast in op één van de beschikbare data (op 8 oktober in Amersfoort is recent een aantal plaatsen vrij gekomen, meld u snel aan).

Meer info over de RI&E en beschikbare data
contactpersonen-blok-christel-ws-800x450

Christel Peppelenbos

Arbo en Milieu
0182 - 556 128 | Stuur mij een e-mail

contactpersonen-blok-ledenadvies-ws-800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!