Nieuws_1024x175

Persoonlijke gezondheidscoach om elke klacht aan te pakken

Persoonlijke gezondheidscoach om elke klacht aan te pakken

Zijn er tijdens de Gezondheids- & Bodycheck (GBC) bij uw medewerker gezondheidsrisico’s ontdekt waarmee hij/zij aan de slag wil? Zoals stoppen met roken, meer bewegen of gezonder eten? Stichting USAG biedt gezondheidscoaching met 60% subsidie. De eerste 200 medewerkers die starten met Gezondheidscoaching ontvangen een gratis Hello Fresh box!

Persoonlijke gezondheidscoach om elke klacht aan t
Persoonlijke gezondheidscoach om elke klacht aan t

Ontwikkelen van een gezonde leefstijl 

Gezondheidscoaching helpt uw medewerker met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Een traject kan verschillende invullingen hebben, denk bijvoorbeeld aan het verminderen van bewegingsklachten, een gezonder gewicht, een betere werk/privé balans of het verminderen van stress. De inhoud van de Gezondheidscoaching van uw werknemer is geheel anoniem. Uw medewerker bepaalt zelf of hij/zij die inhoud wil delen of niet.

Doelen bereiken 

Is uw medewerker nog niet bij de Gezondheids- & Bodycheck geweest, maar heeft hij/zij wel interesse in Gezondheidscoaching? Uiteraard is dat ook mogelijk. Uw medewerker gaat samen met een persoonlijke gezondheidscoach aan de slag met de gezondheidsrisico’s en klachten om zijn/haar doelen te bereiken. De duur van een traject is afhankelijk van het doel en het soort traject.

60% subsidie 

De kosten worden door Stichting USAG voor 60% gesubsidieerd voor medewerkers die onder de cao-USAG vallen (tot maximaal €950,- per persoon). De overige kosten zijn voor u als werkgever. Bel Stichting USAG op 085-2101057 of mail naar info@susag.nl voor meer informatie. 

Download hier de informatieflyer over gezondheidscoaching
vincent

Vincent Sapuletej

Arbeidsvoorwaarden
0182 - 556 131 | Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!