Nieuws_1024x175

Speciale actie: hygiënische mondkapjes voor OnderhoudNL-leden

Speciale actie: hygiënische mondkapjes voor OnderhoudNL-leden

Via onze partner Wiltec hebben we weer een speciale actie voor u als OnderhoudNL-lid kunnen regelen: 50 hygiënische mondkapjes voor € 13,95 ex btw. Bestel snel, want per 1 oktober geldt het dringende advies van het kabinet om ook in publieke ruimtes mondkapjes te dragen. 

Wiltec mondmaskers_1024x606
Wiltec mondmaskers_1024x606

Hygiënische mondmaskers onmisbaar

Als werkgever bent u verplicht een veilige werkplek te creëren voor uw medewerkers. In coronatijd zijn de hygiënische mondmaskers daarbij onmisbaar. Zo is het handig voor uw medewerkers om mondmaskers beschikbaar te hebben in bijvoorbeeld de bedrijfsbus, in de keet of op de werklocatie zelf.  Ook kan het bij contact met bewoners een geruststellend idee voor hen zijn als mondkapjes gedragen worden.

Speciale actie via Wiltec voor OnderhoudNL-leden

Deze actie, speciaal voor leden van OnderhoudNL, betreft een doosje van 50 hoge kwaliteit hygiënische mondmaskers voor € 13,95 ex btw. Het gaat hier niet om medische mondmaskers of goedgekeurde pbm, maar de maskers zijn goed te gebruiken in openbare ruimten en in de hierboven beschreven situaties. U kunt de mondkapjes via e-mail bij OnderhoudNL bestellen.

Mondkapjes bestellen via e-mail
Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!