Nieuws_1024x175

SCS Nederland in Leven Lang Ontwikkelnetwerk OnderhoudNL

SCS Nederland in Leven Lang Ontwikkelnetwerk OnderhoudNL

Op de Landelijke Schildersdag en Vakwedstrijd van de Studieclub Schilders Nederland (SCS) hebben Erwin Brouwer, voorzitter SCS, en Okke Spruijt, directeur van OnderhoudNL, met alle aanwezigen gekeken naar en gesproken over de unieke opleidingsinfrastructuur van de schilders- en (vastgoed) onderhoudsbedrijfstak.

Schema LLO SCS OnderhoudNL_1024x606
Schema LLO SCS OnderhoudNL_1024x606

Klik op de afbeelding om de pdf te downloaden

Leven Lang Ontwikkelen

Het bestuur van OnderhoudNL richt haar beleidsontwikkeling de komende jaren op vier programma’s: Klimaat, Ontwikkelen, Ketensamenwerking en Arbeidsverhoudingen. Tijdens de Landelijke Schildersdag van SCS op 6 november in Dordrecht hebben SCS Nederland en haar 12 regionale clubs een duidelijk rol en positie gekregen in het kader van een Leven Lang Ontwikkelen en informeel leren voor iedereen in de bedrijfstak. Bekijk hier de positie van SCS in het Ontwikkelnetwerk van OnderhoudNL.

Sfeerimpressie Landelijke Schildersdag

Op de jaarlijks terugkerende dag van SCA is dit jaar flink aandacht besteed aan de oude technieken. Heraldiek, marmerimitaite en houtimitates kwamen ruimschoots aanbod en via enkele masterclass door GertJan Nijsse kon iedereen live meekijken met de technieken. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Landelijke Schildersdag en Vakwedstrijd 2021.

Bijeenkomsen en activiteiten

De regionale studieclubs organiseren zeer regelmatig themabijeenkomsten en webinars voor de leden uit de regio. Een aantal themabijeenkomsten wordt aangeboden vanuit de samenwerking met OnderhoudNL. Andere bijeenkomsten worden door de regionale clubs georganiseerd met behulp van het bedrijfsleven. De bijeenkomsten gaan altijd over innovatie, nieuwe producten, maar ook oude ambachtelijke technieken komen regelmatig aan bod.

Kijk op SCS-Nederland.nl voor de contactgegevens van alle regionale clubs
Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | 06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!