Nieuws_1024x175

Beste Leerbedrijf en Leermeester 2020 bekend

Beste Leerbedrijf en Leermeester 2020 bekend

Vandaag zijn Van Kesteren Schilders uit Voorhout en Patrick Gontier, werkzaam voor Heko B.V. uit Den Haag, uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2020 in de schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijfstak. De uitreiking vond live plaats tijdens onze digitale Ondernemersdag.

Winnaars beste leerbedrijf en leermeester 2020(1)_1024x606
Winnaars beste leerbedrijf en leermeester 2020(1)_1024x606

(foto: links Loek van Noort van Van Kesteren, rechts Patrick Gontier van Heko)

Beste Leerbedrijf 2020: Van Kesteren

Bij Van Kesteren is er een duidelijke opleidingsstructuur en -cultuur. Voor iedere werknemer is er een opleidingsplan en worden er uitdagende groepsgesprekken met de leermeesters gehouden, in plaats van individuele gesprekken. Van Kesteren heeft een eigen Academy, waarin thema’s als vitaliteit, veiligheid, klantbeleving, schuur-en schildertechnieken aan de orde komen.

Samen met Schildersvakopleiding opleiden

Niet alleen binnen het bedrijf promoten zij het opleiden, ze zijn ook actief in de vorm van het geven van gastlessen en excursies. Alles om collega-bedrijven enthousiast te krijgen om samen met de Schildersvakopleiding goed opgeleide, jonge nieuwe werknemers binnen de bedrijven te krijgen. Op dit moment worden er bij Van Kesteren 13 leerlingen, inclusief zij-instromers, opgeleid.
> Bekijk het volledige juryrapport

Beste Leermeester 2020: Patrick Gontier

Patrick Gontier heeft de juiste competenties om jonge mensen technische vaardigheden bij te brengen. Hij begeleidt bij Heko in Den Haag menig jongere ook op sociaal-maatschappelijk terrein. Patrick geeft de leerlingen al snel meerdere verantwoordelijkheden en dus ook kansen. De leerlingen begeleidt hij op de werkplek, maar ook een bezoek aan de Schildersvakopleiding gebeurt regelmatig.

Honger naar kennis nooit kwijtgeraakt

Patrick is een voorbeeld voor vele andere. Zijn honger naar kennis raakte hij nooit kwijt. Op zijn zestigste rondde hij de tweejarige opleiding ‘uitvoerder’ af. Naast het feit dat hij het overdragen van kennis leuk vindt, ziet hij ook de noodzaak in om leerlingen goed op te leiden binnen de sector van het Schilder en Vastgoedonderhoud.
> Bekijk het volledige juryrapport

Direct naar de website van OnderhoudNL Opleidingen
aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!