Nieuws_1024x175

Presentaties OnderhoudNL Ondernemersdag beschikbaar

Presentaties OnderhoudNL Ondernemersdag beschikbaar

OnderhoudNL kijkt met trots terug op een geslaagde Ondernemersdag 2019 die op 19 november plaatsvond in Nieuwegein. De video’s, presentaties zijn beschikbaar.

Ruim driehonderd personen waren op 19 november te gast op de Ondernemersdag van OnderhoudNL in de Woonindustrie te Nieuwegein. De besloten algemene ledenvergadering van OnderhoudNL en het openbare symposium hadden als thema ‘Klaar voor de toekomst’. De vernieuwde opzet met live sprekers afgewisseld door live-interviews en video’s, zorgde voor een sterk afwisselend en inspirerend programma. In OnderhoudNL Magazine, dat op 20 december verschijnt, is er volop aandacht voor de Ondernemersdag.

Video-impressie Ondernemersdag OnderhoudNL
Presentatie ALV OnderhoudNL (exclusief voor leden)
Presentatie Symposium OnderhoudNL
Video’s sectoren OnderhoudNL
Video producten en diensten OnderhoudNL
Video nieuwe bestuursleden
Video’s winnaars en genomineerden Beste Leerbedrijf en Beste Leerbedrijf 2019*

*OnderhoudNL Opleidingen heeft een eigen Youtube kanaal waar onder andere de video's van de winnaars en genomineerden Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester te zien zijn. Maar het is vooral bedoeld om jongeren en zij-instromers te laten zien hoe geweldig een carrière in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak is. Abonneer u op dit Youtube kanaal en blijf automatisch op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen OnderhoudNL Opleidingen en de Schildersvakopleidingen.

okke

Okke Spruijt

Directie
0182 - 556 140 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners