Nieuws_1024x175

Vitaliteit van uw medewerkers verbeteren met SUSAG-subsidie

Vitaliteit van uw medewerkers verbeteren met SUSAG-subsidie

Werknemers die minder goed in hun vel zitten, hebben vaak meer moeite om gemotiveerd en met plezier hun werk uit te voeren. Stichting USAG biedt hulp voor deze medewerkers. Er is een vergoeding mogelijk van 60% van de kosten van een passend vitaliteits- of verbetertraject op maat (maximaal 950 euro).

Vitaliteit van uw medewerkers verbeteren met SUSAG
Vitaliteit van uw medewerkers verbeteren met SUSAG

Gezonder eten, meer bewegen of stoppen met roken?

Elke medewerker is anders en heeft te maken met individuele situaties. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die last hebben van hun rug, knie, nek of schouders en waardoor het werk zwaar voor hen is. Of medewerkers die hulp nodig hebben voor een verbeterde thuissituatie. Kan uw medewerker meer leren op het gebied van gezonder eten, meer bewegen of stoppen met roken?

Passend traject op maat

Stichting USAG heeft in samenwerking met de Arbo partners maatwerk oplossingen voor deze uitdagingen. Zoals een traject gericht op het verbeteren van (pijn)klachten, het verbeteren van mentale klachten of een stoppen met roken cursus. Stichting USAG helpt door het vergoeden van 60% van de kosten van een passend vitaliteits- of verbetertraject op maat, met een maximale vergoeding van 950 euro.

Interesse?

Kortom, heeft uw werknemer wat extra hulp nodig om gezond en gemotiveerd aan het werk te blijven? Maak gebruik van deze kans! Neem voor meer informatie over de trajecten contact op met Stichting USAG. Zij helpen u en uw medewerker graag verder!

Stuur een e-mail naar Stichting USAG (of bel naar 085-2101057)
contactpersonen-blok-Dick-800x450

Dick Voortman

Arbeidsverhoudingen (pensioen)
0182 - 571 444 | 06 - 10 95 31 65
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt