Nieuws_1024x175

E-learning 'functioneringsgesprekken voor medewerkers' beschikbaar

E-learning 'functioneringsgesprekken voor medewerkers' beschikbaar

Nodigt u uw medewerkers binnenkort uit voor een jaarlijks plannings-, beoordelings- of functioneringsgesprek? Wijs hen dan op de e-learning ‘Functioneren en beoordelen voor medewerkers’ op ons leerplatform Mijnvakmijnontwikkeling. Binnen een half uurtje weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en zijn ze goed voorbereid.

mijnvakmijnontwikkeling-leerplatform-e-learning_1024x606
mijnvakmijnontwikkeling-leerplatform-e-learning_1024x606

Snel en eenvoudig kennis opfrissen of aanvullen

In de e-learning ‘Functioneren en beoordelen voor medewerkers’ wordt eerst uitgelegd hoe de functie- en loonstructuur in onze bedrijfstak in elkaar zit. Daarna worden de verschillen tussen de soorten gesprekken behandeld. Zo is ook een planningsgesprek mogelijk, waarbij het voor de medewerker verstandig is om van tevoren bedenken wat hij wil bereiken het komende jaar. Bij een functioneringsgesprek kijkt uw medewerker samen met u naar de doelen en hoe ver hij daarmee is. Het beoordelingsgesprek is eenrichtingsverkeer: u als leidinggevende beoordeelt het functioneren van de medewerker en onderbouwt dit.

Soepel laten verlopen van het gesprek

Veel medewerkers vinden het lastig om voor een jaarlijks gesprek onderwerpen te bedenken om te bespreken. In de e-learning krijgen zij een aantal voorbeeldvragen aangereikt dat hen wellicht helpt bij het soepel laten verlopen van het gesprek. De e-learning wordt afgesloten met een aantal korte vragen om te controleren of de medewerker de informatie goed begrepen heeft.

Er is ook een e-learning voor leidinggevenden

Bekijk ook eens de e-learning voor leidinggevenden. Nadat u de e-learning hebt afgerond kunt zich verder verdiepen in deze materie via de fysieke training ‘Functionerings- en Beoordelingsgesprekken’ van OnderhoudNL.

Direct naar Mijnvakmijnontwikkeling en kies een e-learning
aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!