Nieuws_1024x175

Een leven lang ontwikkelen met subsidie van Mijn Carrière

Een leven lang ontwikkelen met subsidie van Mijn Carrière

Dat u subsidie kunt krijgen voor veiligheidstrainingen weet u. Maar weet u ook dat u trainings- en verletkosten vergoed kunt krijgen voor trainingen die bijdragen aan de loopbaan van uw medewerker? Bekijk de mogelijkheden en maak gebruik van deze financiële compensatie.

Een leven lang ontwikkelen met subsidie van Mijn C
Een leven lang ontwikkelen met subsidie van Mijn C

Het is tenslotte in het belang van iedereen dat medewerkers kunnen groeien, gemotiveerd blijven en behouden voor het bedrijf. Voor trainingen die de medewerker daarbij helpen is er een compensatie voor de verletkosten en voor de trainingskosten. De trainingen die daarvoor in aanmerking komen, zijn zeer gevarieerd. Ze kunnen liggen op het gebied van vaktechniek (bijvoorbeeld verfspuiten, behangen, glaszetten), management en leidinggeven (o.a. teamleider), communicatie (o.a. functioneringsgesprekken) of verkoop (adviserend verkopen).

Werknemer moet zelf de aanvraag doen

Ook een loopbaantraject wordt vergoed inclusief de verletkosten. Het is belangrijk dat de medewerker zelf de aanvraag doet met een motivatie om zich breder inzetbaar te maken. U als werkgever mag hem daarbij wel helpen. Een mooie kans dus om uw medewerker te ondersteunen bij zijn leven lang ontwikkelen. Wilt u meer weten over de trainingen van OnderhoudNL? Kijk dan op de trainingspagina waar u een overzicht van alle trainingen vindt.

Kijk voor de mogelijkheden op Mijn Carrière
gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

Marie-Louise Kroon_800x450

Marie-Louise Kroon

Administratie Trainingen
0182 -556 137 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!