Nieuws_1024x175

Deel uw klimaat- en energietransitie-ideeën en ontvang ‘De Klimaatalmanak’

Deel uw klimaat- en energietransitie-ideeën en ontvang ‘De Klimaatalmanak’

In het boek ‘De Klimaatalmanak’ beschrijven honderden schrijvers, onderzoekers, denkers en illustratoren uit de hele wereld wat we weten over klimaatverandering: de oorzaken, de gevolgen en wat we eraan kunnen doen. OnderhoudNL is Founding Partner en gebruikt deze eerste oplage om het verenigingsthema Klimaat & Energietransitie extra gestalte geven.

Deel uw klimaat- en energietransitie-ideeën en ont
Deel uw klimaat- en energietransitie-ideeën en ont

Gert-Jan Lindhout (l), directeur Lindhout Schilder-Vastgoedonderhoud en Henk den Boer (r), voorzitter OnderhoudNL


Jubileum Lindhout Schilder-Vastgoedonderhoud

Een eerste exemplaar van ‘De Klimaatalmanak’ overhandigde voorzitter Henk den Boer op vrijdag 24 juni aan Gert-Jan Lindhout, directeur van Lindhout Schilder-Vastgoedonderhoud uit Bergen op Zoom. Zij vierden hun 125-jarig jubileum voor genodigden en relaties. Naast ‘De Klimaatalmanak’ ontving Gert-Jan Lindhout ook de gouden legpenning en oorkonde van OnderhoudNL.

Balans tussen 3 p’s

Bij Lindhout zijn ze continu op zoek naar een balans tussen de drie p’s: people, planet en profit. Zo hebben zij zonnepanelen op het bedrijfspand in Bergen op Zoom, investeren ze in elektrische auto's en zijn ze sponsor van Natuurpodium. Ook proberen ze zo veel mogelijk rekening te houden met het effect van hun activiteiten op het milieu en met de menselijke aspecten binnen en buiten hun bedrijf. De Klimaatalmanak bleek een passend cadeau.

‘Het gaat niet vanzelf’

‘De Klimaatalmanak’, met een voorwoord van klimaatgoeroe Seth Godin, is een boek vol feiten over klimaatverandering onder de titel ‘ Het is nog niet te laat, maar het gaat niet vanzelf’. In artikelen, cartoons, tabellen en grafieken leest u wat er gebeurt op meer dan driehonderd gebieden, zoals voeding, het weer, biodiversiteit, de landbouw, de economie en onze gezondheid.

Het is een wij-probleem

Het boek beschrijft wat er echt gebeurt, op dit moment: onze planeet zit in de problemen en we moeten het samen oplossen. Klimaatverandering is geen ik-probleem, het is een wij-probleem. Heeft u een goed idee om de Klimaat & Energietransitie met behulp van onze leden nog beter, sneller, indrukwekkender enz. uitgevoerd te krijgen? Stuur uw idee dan per e-mail naar Anita van den Berg, manager Klimaat & Energietransitie bij OnderhoudNL, en u ontvangt kosteloos een eigen exemplaar van de Klimaatalmanak!

Ja, ik heb een briljant idee en deel dat graag met jullie
okke

Okke Spruijt
directeur

Klimaat en Energietransitie 
(tijdelijk waarnemer)
0182 - 556 141 | 06-53 70 78 73
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!