Nieuws_1024x175

OnderhoudNL lanceert toolkit als aanvulling coronaprotocol

- Persbericht -

Persbericht - OnderhoudNL heeft als eerste branche een aanvulling op het bestaande protocol Samen veilig doorwerken uitgebracht. Deze aanvulling, in de vorm van een uitgebreide toolkit, is gebaseerd op de nieuwste maatregelen die zijn afgekondigd en ontstond door de behoefte van leden aan werkinstructies op specifieke werkzaamheden.

Nieuws - OnderhoudNL lanceert toolkit & coronahand

Drie typen projecten

De toolkit bevat een handleiding, werkinstructies voor drie verschillende typen projecten: buitenwerk, buitenwerk inclusief kortstondig binnenwerk en binnenwerk. De handleiding bevat ook een communicatie- en stroomschema, kant en klare informatiebrieven, een corona-informatiepakket voor bewoners en een logboek met registratie- en intekenlijst als houvast voor de bedrijfsprocessen die samenhangen met het werken onder de coronamaatregelen.

Speciale webinar

De werkinstructies zijn gericht op de medewerkers in het bedrijf. Zo zijn er de instructiekaarten ‘Werken in bewoonde woning’, ‘Werken bij reparaties’, ‘Werken bij calamiteiten’ en ‘Zakelijk rijden’. De toolkit wordt gecompleteerd met een presentatie voor een toolboxmeeting op het bedrijf. De lancering van het complete pakket vond op 9 juli plaats tijdens het speciale webinar.

De complete toolkit is voor leden gratis te downloaden
Christel Peppelenbos_800x450

Christel Peppelenbos

Arbo en Milieu
0182 - 556 128 | Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners