Nieuws_1024x175

Actie medische mondmaskers van OnderhoudNL Partner Wiltec

Actie medische mondmaskers van OnderhoudNL Partner Wiltec

Als werkgever bent u verplicht een veilige werkplek te creëren voor uw medewerkers. In coronatijd zijn de hygiënische mondmaskers daarbij onmisbaar. Nu het mondkapjesadvies aangescherpt is, doet onze partner Wiltec u een mooi aanbod. Bestelt u 10 doosjes medische mondmaksters type IIR (50 stuks per doosje), dan ontvangt u één doosje gratis!

Actie medische mondmaskers van OnderhoudNL Partner
Actie medische mondmaskers van OnderhoudNL Partner

Type II of IIR

Sinds zaterdag 15 januari geldt een aanscherping voor het dragen van een mondkapje. Overal waar het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, wordt geadviseerd een medisch mondkapje te dragen, ook buiten en op de werkvloer. Stoffen en zelfgemaakte mondkapjes worden afgeraden. Er zijn verschillende soorten medische mondmaskers: type II of IIR. Dit soort ‘medische maskers’ houden druppels tegen die vrijkomen naar anderen als u ademt, praat of zingt. Ze voldoen aan het huidige advies/de norm voor maskers voor algemeen gebruik.

Speciale actie via Wiltec voor OnderhoudNL-leden

Het is handig voor uw medewerkers om mondmaskers beschikbaar te hebben in bijvoorbeeld de bedrijfsbus, in de keet of op de werklocatie zelf. De actie van OnderhoudNL Partner Wiltec betreft categorie II mondmaskers (artikelnummer 27.74BM920) die voldoen aan de nieuwe eisen voor mondmaskers voor algemeen gebruik. Let op: het zijn geen FFP2 maskers. Het gaat om doosjes van 50 hoge kwaliteit mondmaskers voor een netto prijs van € 6,32 per doosje. Bij een bestelling van 10 doosjes ontvangt u een doosje gratis.

Mondkapjes bestellen via e-mail
Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!