Nieuws_1024x175

Twee vacatures in Verantwoordingsorgaan BPF Schilders

Twee vacatures in Verantwoordingsorgaan BPF Schilders

Met ingang van 1 juli 2022 zijn er twee vacatures in het verantwoordingsorgaan van BPF Schilders. De belangrijkste taak van het verantwoordingsorgaan is het geven van een oordeel over het handelen van het bestuur. Er is een vacature voor een lid namens werkgevers en een vacature samen met LBV, CNV en FNV voor een lid namens zelfstandigen. Stuur bij interesse een e-mail naar Vincent Sapuletej van OnderhoudNL.

Twee vacatures in Verantwoordingsorgaan BPF Schild
Twee vacatures in Verantwoordingsorgaan BPF Schild

Zetelverdeling

De huidige zittingstermijn van het verantwoordingsorgaan eindigt op 1 juli 2022. Vanaf dat moment begint een nieuwe zittingstermijn. De zetelverdeling van het verantwoordingsorgaan per 1 juli 2022 is als volgt:

  • 6 zetels namens pensioengerechtigden;
  • 3 zetels namens de werknemers;
  • 2 zetels namens de zzp-ers;
  • 1 zetel namens de werkgevers.

Voorwaarden

Een lid voor het verantwoordingsorgaan dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Een lid van het verantwoordingorgaan dient een actief deelnemer te zijn in het pensioenfonds BPF Schilders, dat wil zeggen dat hij/zij pensioen opbouwt bij BPF Schilders.
  • Een lid van het verantwoordingsorgaan dient te voldoen aan de competentievisie van het verantwoordingsorgaan en heeft bij voorkeur affiniteit met het onderwerp beleggingen.
  • Een lid van het verantwoordingsorgaan dient te voldoen aan de bepalingen van het reglement van het verantwoordingsorgaan van BPF Schilders. Dit houdt in dat een lid van het verantwoordingsorgaan verklaart dat hij/zij zich aan de gedragscode houdt. Daarnaast dient een lid van het verantwoordingsorgaan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Aanvullende informatie

Het verantwoordingsorgaan biedt kandidaat-leden een kennismakingsessie aan om een toelichting te geven op de werkzaamheden. Een lid van het verantwoordingsorgaan ontvangt voor zijn werkzaamheden een vergoeding op basis van de vacatieregeling van BPF Schilders.

Stuur uw motivatiebrief en cv naar Vincent Sapuletej van OnderhoudNL
vincent

Vincent Sapuletej

Arbeidsvoorwaarden
0182 - 556 131 | 06 10 95 31 65
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!